Cod aburit și mazăre verde amestecată cu vinetă de busuioc

Cod aburit și mazăre verde amestecată cu vinetă de busuioc
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Codul aburit și mazărea verde amestecată cu vinetă de busuioc ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 1 porții cu 817 calorii, 32g de proteine, și 73G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, frunze de busuioc, mazăre de zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Boluri de Ricotta la cuptor cu pui și parmezan și o salată verde mixtă cu vinetă de roșii-busuioc, Verdeață mixtă cu vinetă de usturoi-busuioc, și Fasole Verde Aburită Cu Vinetă De Lămâie.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate50
Revista