Coconut Macaroon Shortcake
Coconut Macaroon Shortcake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 185 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de extract de migdale, migdale de jardiniere, nucă de cocos Baker ' s angel flake și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Macaroon Shortcake cu ananas prăjit, Placinta Macaroon Cu Nuca De Cocos, și Sundaes De Nucă De Cocos-Macaroon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Se amestecă nuca de cocos, migdalele, zahărul, făina și sarea într-un castron mare. Bateți albușurile de ou și extractul de migdale ușor cu furculița.
Se adaugă în amestecul de nucă de cocos; se amestecă bine.
Urmăriți cercul de 9 inci pe foaia de copt acoperită cu folie unsă.
Întindeți amestecul de nucă de cocos uniform pe folie, rămânând în linia cercului pe folie.
Coaceți 15 până la 20 min. sau până se rumenesc ușor. Mișto.
Tăiați în 8 pene. Completați uniform cu toppingul bătut și căpșunile chiar înainte de servire.