Cocktailul John Collins

Cocktailul John Collins
Cocktailul John Collins ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 1 porții cu 263 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.16 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de whisky bourbon, sifon club, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cocktailul John Collins, Cocktail Clasic Tom Collins, și Rețetă De Cocktail Blackberry Tom Collins.

Instrucțiuni

1
Combinați bourbonul, sucul de lămâie și siropul simplu într-un agitator de cocktail.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
100% Tequila Blanco100% Tequila Blanco
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
2
Adăugați 1 cană de gheață, acoperiți și agitați până la răcire. Se strecoară într-un pahar Collins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Vermut StropitorVermut Stropitor
3
Adăugați 1 cană de gheață, umpleți cu sifon club și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Vermut StropitorVermut Stropitor
4
Garnisiți cu felie de portocală și lămâie și o cireșă maraschino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky, Cum Ar Fi Angel's EnvyWhisky, Cum Ar Fi Angel's Envy
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista