Cocktail-Uri Spumante De Ghimbir-Portocaliu

Cocktail-Uri Spumante De Ghimbir-Portocaliu
Cocktailurile spumante de ghimbir-portocaliu ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 257 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 10 și costă $2.94 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de vin spumant, suc de portocale, suc de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cocktail-Uri Portocalii Spumante, Cocktail-Uri Spumante Chimay, și Cocteiluri Spumante Paloma.

Instrucțiuni

1
Puneți ghimbirul într-o bucată de pânză de brânză și stoarceți sucul din ghimbir într-un ulcior mare; aruncați pânza de brânză și solidele. Se amestecă vinul spumant, sucul de portocale și sucul de Ananas în sucul de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Vin SpumantVin Spumant
Suc De GhimbirSuc De Ghimbir
Suc De PortocaleSuc De Portocale
GhimbirGhimbir
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
2
Serviți peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
3
Notă: Vă recomandăm Freixenet Spumante pentru vin spumant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpumanteSpumante
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
Revista