Cocktail De Vermut

Cocktail De Vermut
Vermouth Cocktail ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 65 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Mergeți la magazin și ridicați Angostura Bitter, răsucire de coajă de lămâie, sirop simplu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pui Cu Vermut, Vermut Violet, și Vermut De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ingredientele într-un pahar de amestecare și umpleți cu gheață. Se amestecă bine până se răcește, aproximativ 20 de secunde. Se strecoară în pahar de cocktail răcit. Răsuciți coaja de lămâie peste băutură și folosiți-o ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
Conserve Piersici, ScurseConserve Piersici, Scurse
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista