Cocktail De Turtă Dulce
Turtă dulce Cocktail ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 432 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Dacă aveți la îndemână apă, ghimbir, pulbere de espresso instant și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare includ Turtă Dulce Cookie Cocktail, Tort De Turtă Dulce Cu Glazură Cremoasă De Turtă Dulce, și Turtă dulce M & M Cookie Baruri cu turtă dulce M & M Buttercream.
Instrucțiuni
Pentru sirop: într-o cratiță mică la foc mediu, combinați apa, zahărul, ghimbirul, scorțișoara și cuișoarele. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 5 minute, amestecând ocazional, până când zahărul s-a dizolvat.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați siropul să se răcească, aproximativ 20 de minute.
Scoateți și aruncați ghimbirul, scorțișoara și cuișoarele.
Pentru espresso: într-o ceașcă de măsurare din sticlă de 8 uncii, amestecați împreună apa clocotită, pudra de espresso și lichiorul, dacă se utilizează, până când pulberea este dizolvată. Puneți deoparte să se răcească.
Combinați 1 cană de sirop cu amestecul de lichior espresso/alune într-un agitator mare de martini.
Adăugați Kaluha și agitați pentru a combina.
Se toarnă peste pahare umplute cu gheață și se servește.