Cocktail De Rodie De Afine De Sărbătoare

Cocktail De Rodie De Afine De Sărbătoare
Cocktail de rodie de afine de sărbătoare ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 113 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,11 USD pe porție. 219 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, tei, arile de rodie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cocktail De Șampanie Cu Afine De Rodie, Cocktail Ușor De Afine-Rodie, și Salată de Quinoa cu citrice de rodie cu vinetă de rodie de afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Împingeți ușor un sfert de var de aproximativ 1/4 inch în janta de sticlă și mutați-l în jurul jantei pentru a acoperi ușor partea superioară cu citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2
Așezați aproximativ 1/2 inch zahăr într-un vas suficient de mare pentru a găzdui un pahar. Înmuiați marginea paharului în zahăr. Repetați cu al doilea pahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
3
Lasă-le să se usuce câteva minute.
4
Se toarnă vinul și sucul în pahar, amestecând pentru a se combina.Picătură în arile de rodie și / sau afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Revista