Cocktail de homar și Avocado la grătar

Cocktailul de homar și Avocado la grătar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această băutură are 235 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,67 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper, frunze de tarhon, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce e bine. Cozi de homar la grătar cu salată de nectarină-Avocado, Homar fiert cu unt și căni de Avocado la grătar, și Sandwich de homar la grătar cu porumb carbonizat și Salsa de Avocado sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți grătarul la mediu.
Așezați homarii pe grătar, tăiați partea în jos și gătiți până când sunt ușor carbonizați și tocmai fierți.
Scoateți carnea și tocați grosier.
Bateți împreună suc de lămâie, miere, hrean, Worcestershire, sos fierbinte, tarhon și ulei de măsline într-un castron mediu. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Adăugați carnea de homar la grătar, avocado și năsturel.
Se servește în pahare de martini și se ornează cu o pană de tei.