Cocktail De Creveți Mexicani
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați cocktailul de creveți Mexicani. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 246 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $ 3.98 pe portie. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 3 ore și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cocktailul cu usturoi, roșii și suc de scoici, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 52%. Rețete similare includ Cocktail De Creveți Mexicani, Cocktail De Creveți Mexicani, și Cocktail De Creveți Mexicani.
Instrucțiuni
Așezați creveții într-un castron mare. Se amestecă usturoiul, ceapa roșie și cilantro.
Se amestecă cocktailul cu suc de roșii și scoici, ketchup, suc de lămâie, sos de ardei iute și hrean. Se condimentează cu sare. Amestecați ușor avocado. Acoperiți și refrigerați 2 până la 3 ore.
Serviți într-un castron mare sau o oală în boluri individuale.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Esperto Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.