Cocktail de creveți la grătar cu lemn cu sos cremos de hrean

Cocktail de creveți la grătar cu lemn cu sos cremos de hrean ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, cimbru, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Creveți Old Bay La Grătar Cu Sos De Cocktail De Hrean Lemony, Cocktail de creveți cu sos Tomatillo-hrean, și Cocktail de creveți învelit cu slănină cu sos de scufundare cu hrean de caise.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; acoperiți și răciți 1 oră. Creveți la grătar la foc mediu-mare 3 până la 5 minute sau până când sunt gata.
Așezați verdeața în 4 pahare de martini sau serviți feluri de mâncare. Dollop 3 linguri sos de hrean în centrul fiecăruia, și aranja 4 creveți în jurul jantei.
Se servește cu felii de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.