Cocktail De Creveți Cu Vin Portocaliu
Cocktail de creveți de vin portocaliu ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 19,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 1915 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți cimbru, sare kosher, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cocktail De Creveți Cu Vin Portocaliu, Cocktail de vin spumant proaspăt de portocale, rozmarin și salvie, și Cocktail de creveți, ananas și Avocado (Cocktail de Camarones con pi Inta y Aguacate).
Instrucțiuni
Îndepărtați coaja de portocală în benzi largi cu un cuțit de decojit și puneți-l într-un recipient mare sterilizat cu capac. Suc de portocale în recipient. Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele în recipient, apoi adăugați păstaia. Se amestecă vinul, vodca și zahărul. Puteți folosi vinul pentru braconajul creveților imediat sau, în mod ideal, acoperiți cu capacul și lăsați-l deoparte într-un loc răcoros și întunecat, amestecând o dată pe săptămână, timp de 2 până la 4 săptămâni. (Vinul se va păstra până la 2 luni.)
Combinați 1 1/2 căni de vin portocaliu cu uleiul de măsline, cimbru, fulgi de ardei roșu, un vârf generos de sare și 1/2 cană de apă într-o tigaie mare. Se aduce la foc mic la foc mediu-mic, apoi se adaugă creveții, se acoperă și se braconează 2 până la 3 minute. Întoarceți creveții, acoperiți și gătiți până la roz, încă 2 până la 3 minute.
Transferați creveții într-un vas de servire. Fierbeți lichidul de braconaj timp de 10 minute, stropiți puțin peste creveți și serviți restul pe lateral.
Fotografie realizată de ONG-ul Ngoc Minh
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.