Cocktail De Creveți Chipotle

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați cocktailul de creveți Chipotle. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, coriandru, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cocktail De Creveți Chipotle, Cocktail Bar De Creveți: Sos Clasic De Cocktail, Cremă De Avocado, Remoulade, și Cocteil de creveți, ananas și Avocado (Cocktail de Camarones con pi 8uma y Aguacate) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ceapa și ardeii grași în fâșii subțiri; strat cu creveți într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar.
Bateți împreună ketchup - ul și următoarele 5 ingrediente; se toarnă peste amestecul de creveți. Sigilați și răciți 12 până la 24 de ore, întorcând sacul ocazional.
Serviți folosind o lingură cu fante.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.