Cocktail De Creveți Asiatici Cool Și Picant

Cocktail De Creveți Asiatici Cool Și Picant
Cool & picant cocktail de creveți din Asia ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 216 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatarian servește 4 și costă $3.6 pe portie. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de chili, varză de ridiche, sake și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Quesadillas De Creveți Picante Și Avocado Rece, Cocktail de creveți prăjiți cu sos picant de cocktail Sriracha, și Asiatice Creveți Cocktail pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți gheața zdrobită într-un castron mare așezat lângă aragaz.Aduceți apă, sake, ghimbir proaspăt, sos de pește, 2 lingurițe de sos ponzu la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Cuburi De Gheață ZdrobiteCuburi De Gheață Zdrobite
Sos PonzuSos Ponzu
Sos De PeșteSos De Pește
ApăApă
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SobaSoba
BolBol
2
Adăugați creveți și gătiți până când devin roz, aproximativ 1 la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
3
Scoateți rapid din apă folosind o lingură cu fante și îngropați-le în vasul umplut cu gheață pentru a opri gătitul. Odată răcit complet, scurgeți gheața rămasă și uscați bine creveții. dați la frigider creveții, acoperiți, până când sunt gata de servit.Se amestecă restul de sos ponzu de cupă de la km, sos de soia, sos de chili dulce, oțet de orez și felii de chili (dacă se utilizează) într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Chili DulceSos De Chili Dulce
Oțet De OrezOțet De Orez
Sos PonzuSos Ponzu
Sos De SoiaSos De Soia
CrevețiCreveți
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
4
Lasă aroma să se unească aproximativ 10 minute.Aranjați creveții în boluri individuale mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Stropiți sosul uniform deasupra fiecărei porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
6
Se ornează cu ghimbir murat și varză de ridiche, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir MuratGhimbir Murat
Varza De RidicheVarza De Ridiche

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista