Cocktail de crab-nucă de cocos

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și pescatarian la colecția dvs., Cocktailul de crab și nucă de cocos ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această garnitură are 93 de calorii , 8 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Pentru 1,67 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de andive, coriandru, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Tort foarte nucă de cocos cu cremă de unt foarte nucă de cocos , Dip de crab fierbinte și Prăjituri de crab la grătar .
Instrucțiuni
Bateți laptele de cocos, sosul iute, sucul de lămâie și mierea într-un castron și asezonați cu sare și piper. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei, aproximativ 15 minute.
Încorporați ușor coriandru, carne de crab, mango, andive și radicchio.
Serviți în pahare de shot, dacă doriți.
Fotografie de Mark Peterson