Cocktail De Crab-Nucă De Cocos
Cocteilul de Crab-nucă de cocos necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $1.72 pe portie. O porție conține 96 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această băutură. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, mango, Mesa grill habanero și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare includ Cocktail De Crab-Nucă De Cocos, Coconut-Crab Cocktail, și Cocktail de Crab.
Instrucțiuni
Bateți laptele de cocos, sosul fierbinte, sucul de lămâie și mierea într-un castron și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei, aproximativ 15 minute.
Îndoiți ușor coriandrul, carnea de crab, mango, andive și radicchio.
Serviți în pahare, dacă doriți.
Fotografie de Mark Peterson
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.