Cocktail de brunch cu zmeură și Lime
Zmeura si Lime Brunch Cocktail ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 445 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 3 și costă $ 7.36 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați șampanie, suc de lămâie, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare sunt Pear Hibiscus Brunch Cocktail {giveaway}, Cocktail de creveți cu sos de Cocktail Sriracha Lime, și Scones de zmeură cu caș de tei de zmeură.
Instrucțiuni
Într-o oală mică, aduceți apa la fierbere la foc mediu și adăugați 1/2 cană de zahăr. Opriți focul, adăugați frunzele de mentă și lăsați-le deoparte să se răcească. Odată ce puteți mirosi menta, după aproximativ 2 până la 3 minute, strecurați și dați deoparte. Aruncați frunzele de mentă.
Într-un ulcior mare, combinați și încurcați 2 halbe de zmeură cu 1/4 cană de zahăr și sucul de lămâie. Se amestecă pentru a se amesteca cu o lingură, zdrobind zmeura
Adăugați siropul simplu de mentă și refrigerați.
Când este gata de servit, scoateți ulciorul din frigider. Se acoperă cu șampanie și se toarnă în flaute de șampanie.
Garnisiți cu zmeura rămasă și serviți.