Cocktail De Argint Fizz

Cocktail De Argint Fizz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Silver Fizz Cocktail. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 242 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de club coda, albuș de ou, zahăr superfin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nolet ' s Gin Silver Raspberry Buck Cocktail, Cocktail De Tequila Alb Piersic-Argintiu, și le fizz cocktail pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați două sau trei pumni de gheață crăpată sau rasă într-un agitator de cocktail.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
2
Adăugați totul, cu excepția sifonului sau seltzerului. Agitați energic timp de un minut sau mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3
Adăugați cele 2 oz de sifon sau seltzer și agitați din nou furios cu gheața crăpată. Apoi strecurați amestecul spumos într-un cub de gheață umplut cu sticlă de 10-14 oz, completându-l suplimentar cu sifon rece sau seltzer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
4
Serviți cu o tijă de agitare sau paie.
Echipamente pe care le vei folosi
Paie De BăutPaie De Băut

Echipamente

DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista