Cocktail crocant de mere de La Union Square Cafe
Apple Crisp Cocktail de La Union Square Cafe este un fără lactate, primar și vegetarian băutură. Pentru $12.57 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 857 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 205 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coniac de mere laird ' s 100 proof, suc de la 1 lămâie, sifon club și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Union Square Caf Pui Prajit, Napi piure de la Union Square Cafe cu șalotă crocantă, și Cinnamon Candy Apple Cocktail {a mini pousse Cafe} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați păstăile de cardamom din cupa diametral într-un borcan resigilabil. Zdrobiți cu o lingură de lemn pentru a sparge aproximativ jumătate din păstăi (acest lucru se poate face și într-un mortar și pistil.) Se acoperă cu 1 cană de bourbon, se agită, se infuzează timp de 1 1/2 ore la temperatura camerei. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină, se aruncă solidele și se re-îmbuteliază bourbonul.
Pentru a face cocktailul: umpleți un agitator de cocktail cu gheață.
Adăugați coniac de mere, bourbon infuzat cu cardamom, suc de lămâie și sirop de miere. Se agită până se răcește bine, aproximativ 15 secunde.
Se strecoară într-un pahar highball plin de gheață. Se acoperă cu sifon și se ornează cu răsucire de lămâie.