Cochilii Coapte
Cojile coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 678 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.38 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de paste de coajă, brânză mozzarella, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 10 fani. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Cochilii Coapte, Cochilii Coapte, și Cochilii Umplute La Cuptor.
Instrucțiuni
Scoateți și rezervați 1 cană de apă de gătit chiar înainte de scurgere.
Între timp, încălziți o oală de dimensiuni medii sau o tigaie cu fețe înalte la foc mediu cu uleiul de măsline extravirgin.
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati timp de 3 până la 4 minute. Amestecați spanacul, îndepărtându-l în timp ce îl adăugați și condimentați cu puțină nucșoară proaspăt rasă și sare și piper, după gust. Când amestecul de spanac este încălzit, transferați-l într-un vas mic și rezervați. Întoarceți vasul la foc, adăugați untul și lăsați-l să se topească. Amestecați roșiile și rupeți-le cu o lingură. Condimentează cu sare și piper, după gust, adaugă frunzele de busuioc și gătește pentru a îngroșa sosul, aproximativ 7 până la 8 minute.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Scurgeți pastele și întoarceți-le în oala fierbinte. La paste, adăugați spanacul, apa de gătit pentru paste rezervate, brânza ricotta și jumătate din Parmigiano-Reggiano. Reglați sarea și piperul, după gust și transferați-l într-un vas de copt. Topiți amestecul de paste cu sosul de roșii, mozzarella și Parmigiano rămas.
Coaceți până când brânzeturile sunt topite și bule, 6 până la 8 minute.
Scoateți cojile din cuptor și serviți.