Cojile coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 678 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.38 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de paste de coajă, brânză mozzarella, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 10 fani. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Cochilii Coapte, Cochilii Coapte, și Cochilii Umplute La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Scoateți și rezervați 1 cană de apă de gătit chiar înainte de scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Între timp, încălziți o oală de dimensiuni medii sau o tigaie cu fețe înalte la foc mediu cu uleiul de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati timp de 3 până la 4 minute. Amestecați spanacul, îndepărtându-l în timp ce îl adăugați și condimentați cu puțină nucșoară proaspăt rasă și sare și piper, după gust. Când amestecul de spanac este încălzit, transferați-l într-un vas mic și rezervați. Întoarceți vasul la foc, adăugați untul și lăsați-l să se topească. Amestecați roșiile și rupeți-le cu o lingură. Condimentează cu sare și piper, după gust, adaugă frunzele de busuioc și gătește pentru a îngroșa sosul, aproximativ 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scurgeți pastele și întoarceți-le în oala fierbinte. La paste, adăugați spanacul, apa de gătit pentru paste rezervate, brânza ricotta și jumătate din Parmigiano-Reggiano. Reglați sarea și piperul, după gust și transferați-l într-un vas de copt. Topiți amestecul de paste cu sosul de roșii, mozzarella și Parmigiano rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmigiano Reggiano
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Grăsime De Porc înapoi
6
Coaceți până când brânzeturile sunt topite și bule, 6 până la 8 minute.