Cojile coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 678 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.38 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de paste de coajă, brânză mozzarella, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 10 fani. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Cochilii Coapte, Cochilii Coapte, și Cochilii Umplute La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Scoateți și rezervați 1 cană de apă de gătit chiar înainte de scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2
Între timp, încălziți o oală de dimensiuni medii sau o tigaie cu fețe înalte la foc mediu cu uleiul de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati timp de 3 până la 4 minute. Amestecați spanacul, îndepărtându-l în timp ce îl adăugați și condimentați cu puțină nucșoară proaspăt rasă și sare și piper, după gust. Când amestecul de spanac este încălzit, transferați-l într-un vas mic și rezervați. Întoarceți vasul la foc, adăugați untul și lăsați-l să se topească. Amestecați roșiile și rupeți-le cu o lingură. Condimentează cu sare și piper, după gust, adaugă frunzele de busuioc și gătește pentru a îngroșa sosul, aproximativ 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Scurgeți pastele și întoarceți-le în oala fierbinte. La paste, adăugați spanacul, apa de gătit pentru paste rezervate, brânza ricotta și jumătate din Parmigiano-Reggiano. Reglați sarea și piperul, după gust și transferați-l într-un vas de copt. Topiți amestecul de paste cu sosul de roșii, mozzarella și Parmigiano rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Parmigiano Reggiano
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Coaceți până când brânzeturile sunt topite și bule, 6 până la 8 minute.