Cobbler Cu Pere De Afine
Rețeta Blueberry Pear Cobbler ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 25 minute. O porție conține 202 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, amestec de brioșe de afine, pere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cobbler Cu Pere De Afine, Cobbler Proaspăt De Afine Cu Sos De Afine, și Pear-Cranberry Cobbler.
Instrucțiuni
Scurgeți perele, rezervând 3/4 cană de suc (aruncați sucul rămas sau economisiți pentru o altă utilizare).
Se toarnă perele și sucul rezervat într-un 2-qt uns. vas de copt.
Se presară cu amestec de brioșe;dot cu unt.
Coaceți, neacoperit, la 400 de euro timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc ușor și blatul se rumenesc ușor.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin Spumant, Port, Riesling, Moscato Dasti, Zinfandel
Cobbler funcționează foarte bine cu Sherry cremă, vin spumant și Port. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.