Coaste înăbușite
Coastele de vită înăbușite ar putea fi exact felul principal pe care îl căutați. Această rețetă conține 4 porții, cu 486 de calorii , 48 g de proteine și 29 g de grăsimi fiecare. Pentru 3,88 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute . Un amestec de foi de dafin, piper măcinat grosier, unt și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 67% . Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coaste scurte de vită înăbușite uimitoare , Coaste scurte înăbușite în cafea și Coaste scurte înăbușite în vin roșu într-o oală olandeză .
Instrucțiuni
Într-o oală olandeză, rumeniți coastele în unt și ulei timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte; scurgeți.
Scoateți și păstrați la cald. În aceeași tigaie, gătiți și amestecați ceapa timp de 2 minute.
Adăugați apa, sarea, zahărul și piperul, amestecând pentru a desprinde bucățile rumenite din tigaie.
Așezați foile de dafin și ienibaharul pe o pânză de tifon cu grosime dublă; ridicați colțurile pânzei și legați-le cu sfoară de bucătărie pentru a forma o pungă.
Puneți coastele înapoi în cratiță. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 1 oră și jumătate până la 1 oră și 3/4 sau până când carnea este fragedă.
Scoateți coastele și păstrați-le calde. Aruncați punga cu condimente. Îndepărtați grăsimea de pe scurgerile din tigaie.
Combinați făina și apa rece până obțineți o compoziție omogenă; încorporați treptat în sosul degresant. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă.