Stout-fiert coaste scurte este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 4,93 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 90g de grăsime, și un total de 1289 calorii. Dacă aveți la îndemână morcovi, pudră de curry, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Coaste scurte fierte cu Stout, Coaste scurte înăbușite cu orz, și Stout - coaste scurte fierte cu soia și miere.
Instrucțiuni
1
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă împreună zahărul brun, boiaua, pudra de curry, chimenul, piperul, sarea și muștarul într-un castron mic până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Umăr
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se usucă coastele și se aranjează în 1 strat într-o tigaie superficială sau într-un vas superficial, apoi se acoperă cu generozitate toate părțile coastelor cu amestec de condimente. Marinați, neacoperit și răcit, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Spălați prazul într-un castron cu apă rece, agitând apă, apoi ridicați prazul și scurgeți-l într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Încălziți uleiul în oală la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează și rumeniți rapid coastele pe toate cele 3 părți cărnoase (dar nu partea osoasă) fără aglomerare, în loturi, dacă este necesar, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Transferați carnea pe o farfurie mare, apoi adăugați prazul, morcovii, țelina și frunzele de dafin în oală și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Adăugați bulion, bere și roșii cu sucul lor, apoi adăugați coaste cu orice sucuri și condimente rămase acumulate pe farfurie și aduceți lichidul la fierbere, neacoperit. Acoperiți oala și transferați-o la cuptor, apoi fierbeți până când carnea este foarte fragedă, 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoi
9
Îndepărtați excesul de grăsime de pe suprafața sosului. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1
Coastele scurte se îmbunătățesc în aromă dacă sunt fierte cu 1 zi înainte și răcite complet, neacoperite, apoi răcite, acoperite. Reîncălziți, acoperit, într-un cuptor de 350 km f până la fierbinte, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Coaste scurte de vită în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.