Stout-fiert coaste scurte este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 4,93 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 90g de grăsime, și un total de 1289 calorii. Dacă aveți la îndemână morcovi, pudră de curry, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Coaste scurte fierte cu Stout, Coaste scurte înăbușite cu orz, și Stout - coaste scurte fierte cu soia și miere.
Instrucțiuni
1
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă împreună zahărul brun, boiaua, pudra de curry, chimenul, piperul, sarea și muștarul într-un castron mic până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se usucă coastele și se aranjează în 1 strat într-o tigaie superficială sau într-un vas superficial, apoi se acoperă cu generozitate toate părțile coastelor cu amestec de condimente. Marinați, neacoperit și răcit, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Spălați prazul într-un castron cu apă rece, agitând apă, apoi ridicați prazul și scurgeți-l într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Încălziți uleiul în oală la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează și rumeniți rapid coastele pe toate cele 3 părți cărnoase (dar nu partea osoasă) fără aglomerare, în loturi, dacă este necesar, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Transferați carnea pe o farfurie mare, apoi adăugați prazul, morcovii, țelina și frunzele de dafin în oală și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
8
Adăugați bulion, bere și roșii cu sucul lor, apoi adăugați coaste cu orice sucuri și condimente rămase acumulate pe farfurie și aduceți lichidul la fierbere, neacoperit. Acoperiți oala și transferați-o la cuptor, apoi fierbeți până când carnea este foarte fragedă, 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Apă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Îndepărtați excesul de grăsime de pe suprafața sosului. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1
Coastele scurte se îmbunătățesc în aromă dacă sunt fierte cu 1 zi înainte și răcite complet, neacoperite, apoi răcite, acoperite. Reîncălziți, acoperit, într-un cuptor de 350 km f până la fierbinte, 1 până la 1 1/2 ore.
Coaste scurte de vită în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.