Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte înăbușite. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 87G de grăsime, și un total de 1056 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 5,0 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți cartofi prăjiți, garnisiți: pătrunjel, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de mămăligă dintr - o nouă întoarcere în sud, Coaste Scurte Înăbușite, și Coaste Scurte Înăbușite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 1/4 cană de vin, 1/4 cană de bulion, usturoi, ienibahar și ghimbir într-un vas superficial; adăugați coaste, întorcându-vă pentru a acoperi. Acoperiți și răciți coastele timp de 4 până la 6 ore, rotind ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ienibahar
Usturoi
Ghimbir
Bulion
Coaste
Vin
2
Scoateți coastele din marinadă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Coaste
3
Presărați coaste cu sare și piper; dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Coaste
4
Gătiti coaste, în loturi, în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu-mare 15 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Îndepărtați coastele și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
6
Reduceți căldura la mediu; adăugați morcovul, ceapa și țelina și sotati 7 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
7
Adăugați pasta de roșii; gatiti, amestecand constant, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
8
Întoarceți coastele la tigaie. Se amestecă marinata rezervată și restul de 2 căni de vin și 2 căni de bulion; aduceți amestecul la fierbere și acoperiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Bulion
Coaste
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Coaceți la 300 timp de 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Scoateți coastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
11
Degresați grăsimea din sos și aruncați; se fierbe sosul timp de 12 până la 15 minute sau până se reduce la jumătate.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca GEN5 Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.