Coaste scurte la grătar cu sos Balsamic

Coaste scurte la grătar cu sos Balsamic este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 4.82 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 112g de grăsime, și un total de 1265 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, zahăr brun, muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Spice frecat la grătar bizon american coaste scurte cu sos de BBQ Orange miere Chipotle, Tocană De Coaste Scurte Balsamice, și Coaste Scurte Fierte Balsamice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vas de copt din sticlă de 12x8 inci (2 litri) sau pungă mare de plastic pentru depozitarea alimentelor resigilabile, combinați oțet, suc de mere, zahăr brun, sos de soia, ulei, muștar uscat și piper; se amestecă bine.
Adăugați coaste, întorcându-vă la strat. Acoperiți vasul sau punga de etanșare. Refrigerați cel puțin 8 ore sau până la 24 de ore pentru a marina.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune pentru gătit indirect conform instrucțiunilor producătorului sau consultați p. 40 (sfat de bucătărie). Când grătarul este încălzit, scoateți coastele din marinată; rezervați și refrigerați marinada.
Așezați coastele pe grătar direct peste tigaia de picurare. Acoperiți grătarul; gătiți 2 până la 2 1/4 ore sau până se înmoaie, întorcându-se ocazional.
În ultimele 30 de minute de timp de gătit, într-o cratiță mică, combinați marinada rezervată și sosul de chili; se amestecă bine. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe 20 până la 30 de minute sau până se îngroașă ușor și se reduce, amestecând ocazional. (Sosul va fi similar cu siropul.)
Presărați coaste cu pătrunjel.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.