Coaste scurte la grătar cu Miso
Această rețetă servește 6. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 296 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de salată de unt, zahăr brun, scurte groase și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Coaste Scurte Cu Miso Și Daikon Roșu, Brânză La Grătar Cu Coaste Scurte Trase, și Coaste Scurte În Stil Coreean La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți sosul de soia, zahărul, usturoiul și uleiul în vasul de copt din sticlă de 15x10x2 inci. Do AHEAD poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Adăugați coaste la marinată; întoarceți-vă la strat.
Se lasă la marinat 30 de minute la temperatura camerei, întorcându-se ocazional.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Ungeți grătarul cu ulei. Coaste la grătar până sunt fierte, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți carnea din oase și înfășurați frunzele de salată cu o cantitate mică de miso și orez lipicios.