Coaste scurte la grătar cu Miso

Coaste scurte la grătar cu Miso
Această rețetă servește 6. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 296 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de salată de unt, zahăr brun, scurte groase și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Coaste Scurte Cu Miso Și Daikon Roșu, Brânză La Grătar Cu Coaste Scurte Trase, și Coaste Scurte În Stil Coreean La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți sosul de soia, zahărul, usturoiul și uleiul în vasul de copt din sticlă de 15x10x2 inci. Do AHEAD poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
BatetiBateti
2
Lăsați să stea la temperatura camerei.
3
Adăugați coaste la marinată; întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CoasteCoaste
4
Se lasă la marinat 30 de minute la temperatura camerei, întorcându-se ocazional.
5
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
6
Ungeți grătarul cu ulei. Coaste la grătar până sunt fierte, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Scoateți carnea din oase și înfășurați frunzele de salată cu o cantitate mică de miso și orez lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Orez LipiciosOrez Lipicios
CarneCarne
MisoMiso
FolieFolie

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista