Coaste scurte gătite lent cu Gremolata
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 101 calorii. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pesmet grosier, lămâi, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coaste Scurte Gătite Lent, Coaste scurte gătite lent, și Coaste Scurte Germane Gătite Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați coastele scurte cu generozitate cu sareși piper; se pune într-o tigaie mare de prăjireși se răcește, neacoperit, 12 ore.
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. F. pâine prăjită pesmetpe o foaie de copt cu margini, aruncând la jumătate, până se rumenesc, 8-10 minute.
Adăugați 1 cană de apă în tigaia de prăjire. Acoperiți cu folie și gătiți până când carnea este fragedă,2 1/2–3 ore. Descoperiți tigaia și creșteți temperatura cuptorului la 400 de grade F. prăjiți până când coastele se rumenesc deasupra, cu 25-30 de minute mai mult.
Când coastele scurte sunt aproape gata, amestecațiusturoi, pătrunjel, hrean, coajă de lămâie șisuc, pesmet și 2 linguri de ulei într-un castron mic; condimentează gremolata cu sare și piper.
Între timp, încălziți restul de 1 lingurăulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.Gatiti lamaile, taiate in jos, pana la aurmaro, aproximativ 4 minute. Top coaste scurte cugremolata și serviți cu lămâi arse.