Coaste scurte fierte lipicioase și scoici arse cu sos de șofran portocaliu

Coaste scurte fierte lipicioase și scoici arse cu sos de șofran portocaliu
Coaste scurte fierte lipicioase și scoici arse cu sos de șofran portocaliu se ocupă 3 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 8,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 962 calorii. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ciorba de vită, ciorba de pui, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Coaste scurte fierte cu creveți prăjiți și grâu, Coaste scurte fierte cu scoică arsă pe tort Mofongo, și Scoici prăjite în tigaie cu sos de roșii șofran.

Instrucțiuni

1
Pentru coastele scurte: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o caserolă mare încălziți uleiul la foc mediu-mare. Condimentează carnea cu sare și piper și rumeneste pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Scoateți coastele scurte și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4
Adăugați ceapa, morcovul, boiaua, chimenul și cimbru în tigaie și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se toarnă mierea, vinul roșu și bulionul și se aduce la fierbere. Întoarceți carnea în tigaie; lichidul ar trebui să acopere aproape carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Introduceți oala în cuptor și puneți capacul liber pentru a permite aburului să scape și sosul să se îngroașe. Gatiti pana cand carnea este foarte frageda, 2 1/2 pana la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Așezați carnea pe un platou și păstrați-o caldă. Dacă este necesar, gătiți lichidul la foc mare până când este gros și siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Scoateți de pe foc și readuceți carnea în tigaie în timp ce faceți scoicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Pentru scoici: într-o cratiță la foc mare, adăugați bulionul de pui, smântâna, coaja de portocală și șofranul, dacă utilizați. Gatiti pana cand lichidul este redus si gros, aproximativ 10 minute. Între timp, uscați scoicile cu prosoape de hârtie. Condimentează-le bine cu sare și piper. Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați 3 linguri de ulei de măsline. Căutați scoicile fără a le mișca timp de 1 până la 2 minute. Când sunt rumenite frumos, întoarceți-le și căutați-le pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
șofranșofran
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scoateți scoicile și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
11
Se toarnă orice exces de ulei și se adaugă amestecul de cremă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Lăsați acest lucru să se reducă la foc mare timp de aproximativ 2 minute. Întoarceți scoicile în tigaie și gătiți până se încălzesc, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Serviți coastele scurte lipicioase acoperite cu scoici cremoase; garnisiți cu Nasturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc

Scallops funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă. 
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista