Coaste Scurte Fierte Cu Păstârnac Și Ceapă Perlată
Coaste scurte fierte cu păstârnac și ceapă perlată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1699 calorii, 59G de proteine, și 133g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.69 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare de mare, usturoi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Ceapă și păstârnac perlat glazurat cu ghimbir, Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, și Carne de porc fiartă cu ceapă perlată și struguri.
Instrucțiuni
1
Aranjați coaste scurte într-o tigaie mare cu osul în jos într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
2
Se presară cu sare de mare și piper negru. Prăjiți pe un suport inferior al cuptorului la 232° timp de 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scurgeți tot lichidul / grăsimea (basterul de curcan funcționează bine).Continuați să prăjiți încă 25 de minute sau până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Baster
4
Transferați coastele pe o farfurie și scurgeți lichidele de tigaie într-un castron mic și rezervați.Reduceți cuptorul la 149°. fierbeți vinul în tigaia de prăjire de pe plită peste 2 arzătoare, răzuind fundul cu o lingură de lemn pentru a slăbi prăjitul pe bucăți, fierbeți 5 minutes.In un cuptor olandez mare la foc mediu, încălziți 3 linguri de grăsime rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați ceapa, morcovii și țelina; se sotează 10-12 minute până când legumele se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați usturoiul și gătiți aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
7
Adăugați făină și amestecați pentru a combina, gătiți aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
8
Adăugați vinul din tigaia de prăjire, bulionul de pui, roșiile tăiate cubulețe, ierburile și pasta de roșii.Condimentează după gust cu sare de mare și piper negru.Aduceți la fierbere, adăugați coaste scurte (scufundați-le complet), reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
9
Se transferă la cuptor, se coace acoperit timp de 2 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți din cuptor și răciți cu capacul crăpat timp de aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu; gătiți slănina până când este crocantă; transferați pe o farfurie căptușită cu hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Se adaugă ceapa perlată, păstârnacul, zahărul și 1/4 linguriță de sare în grăsimea de slănină și se sotează la mare timp de 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Ceapă Perlată
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Scoateți coastele și lichidul de fiert din frigider.Îndepărtați grăsimea solidificată de pe partea superioară a lichidului și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
4
Adăugați lichidul în ceapa perlată și aduceți la foc mic.Condimentează cu sare de mare și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă Perlată
5
Adăugați coaste la lichid și împingeți sub suprafață.Reveniți la foc mic peste mediu și gătiți cu capacul crăpat aproximativ 5 minute până când coastele sunt încălzite și păstârnacul este fraged.Se amestecă slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
(mequite, Hickory Sau Arin)
6
Se servește presărat cu pătrunjel.Notă: Dacă faceți acest lucru în aceeași zi în care intenționați să îl serviți, săriți răcirea coastelor în lichidul de fierbere. În schimb, scoateți-le direct din cuptor, strecurați legumele din lichid și lăsați-l să se așeze, astfel încât să puteți lingura grăsimea care se ridică la vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.