Coaste Scurte Fierte Cu Păstârnac Și Ceapă Perlată

Coaste Scurte Fierte Cu Păstârnac Și Ceapă Perlată
Coaste scurte fierte cu păstârnac și ceapă perlată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1699 calorii, 59G de proteine, și 133g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.69 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare de mare, usturoi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Ceapă și păstârnac perlat glazurat cu ghimbir, Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, și Carne de porc fiartă cu ceapă perlată și struguri.

Instrucțiuni

1
Aranjați coaste scurte într-o tigaie mare cu osul în jos într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Se presară cu sare de mare și piper negru. Prăjiți pe un suport inferior al cuptorului la 232° timp de 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Scurgeți tot lichidul / grăsimea (basterul de curcan funcționează bine).Continuați să prăjiți încă 25 de minute sau până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
BasterBaster
4
Transferați coastele pe o farfurie și scurgeți lichidele de tigaie într-un castron mic și rezervați.Reduceți cuptorul la 149°. fierbeți vinul în tigaia de prăjire de pe plită peste 2 arzătoare, răzuind fundul cu o lingură de lemn pentru a slăbi prăjitul pe bucăți, fierbeți 5 minutes.In un cuptor olandez mare la foc mediu, încălziți 3 linguri de grăsime rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați ceapa, morcovii și țelina; se sotează 10-12 minute până când legumele se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați usturoiul și gătiți aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
7
Adăugați făină și amestecați pentru a combina, gătiți aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
8
Adăugați vinul din tigaia de prăjire, bulionul de pui, roșiile tăiate cubulețe, ierburile și pasta de roșii.Condimentează după gust cu sare de mare și piper negru.Aduceți la fierbere, adăugați coaste scurte (scufundați-le complet), reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Se transferă la cuptor, se coace acoperit timp de 2 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Scoateți din cuptor și răciți cu capacul crăpat timp de aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu; gătiți slănina până când este crocantă; transferați pe o farfurie căptușită cu hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se adaugă ceapa perlată, păstârnacul, zahărul și 1/4 linguriță de sare în grăsimea de slănină și se sotează la mare timp de 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Scoateți coastele și lichidul de fiert din frigider.Îndepărtați grăsimea solidificată de pe partea superioară a lichidului și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
4
Adăugați lichidul în ceapa perlată și aduceți la foc mic.Condimentează cu sare de mare și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
5
Adăugați coaste la lichid și împingeți sub suprafață.Reveniți la foc mic peste mediu și gătiți cu capacul crăpat aproximativ 5 minute până când coastele sunt încălzite și păstârnacul este fraged.Se amestecă slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
6
Se servește presărat cu pătrunjel.Notă: Dacă faceți acest lucru în aceeași zi în care intenționați să îl serviți, săriți răcirea coastelor în lichidul de fierbere. În schimb, scoateți-le direct din cuptor, strecurați legumele din lichid și lăsați-l să se așeze, astfel încât să puteți lingura grăsimea care se ridică la vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată

Ingrediente

170ardei habenerobacon tăiat gros (6 felii)bacon tăiat gros (6 felii)3grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi3kilogrameos în stil englezesc coaste scurte de vită, tăiate cu exces de grăsime și piele argintie (din mandrina care servește, dacă este posibil, deoarece sunt mai cărnoase)os în stil englezesc coaste scurte de vită, tăiate cu exces de grăsime și piele argintie (din mandrina care servește, dacă este posibil, deoarece sunt mai cărnoase)425ardei habeneroroșii tăiate cubulețe prăjite la foc, scurseroșii tăiate cubulețe prăjite la foc, scurse2marimorcovi, tocațimorcovi, tocați2(mequite, hickory sau arin)coaste de țelină, tocatecoaste de țelină, tocate0cp. legume (de exemplu, spanac)suc de trestie evaporat (zahăr)suc de trestie evaporat (zahăr)6Crustă: firimituri de biscuiți grahampătrunjel proaspăt, tocatpătrunjel proaspăt, tocat1parmezan rasrozmarin proaspăt, tocatrozmarin proaspăt, tocat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcimbru proaspăt, tocatcimbru proaspăt, tocat4Crustă: firimituri de biscuiți grahamdressing lamaie piperdressing lamaie piper61 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentepiper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de pui cu conținut scăzut de sodiubulion de pui cu conținut scăzut de sodiu3mariceapa, tocataceapa, tocata41 litru de lapte integral, la temperatura camereipăstârnac, decojit și tăiat în diagonală în felii de 3/4 incipăstârnac, decojit și tăiat în diagonală în felii de 3/4 inci227ardei habeneroceapă perlată congelată (nu se dezgheță)ceapă perlată congelată (nu se dezgheță)7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2,2 kg coaste scurte cu os2,2 kg coaste scurte cu os0cp. legume (de exemplu, spanac)plus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață61 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentebrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gustbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gust1Oreos dublu umplutPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universală nealbităfăină universală nealbită

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista