Coaste Scurte Fierte Cu Păstârnac Și Ceapă Perlată
Coaste scurte fierte cu păstârnac și ceapă perlată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1699 calorii, 59G de proteine, și 133g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.69 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare de mare, usturoi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Ceapă și păstârnac perlat glazurat cu ghimbir, Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, și Carne de porc fiartă cu ceapă perlată și struguri.
Instrucțiuni
1
Aranjați coaste scurte într-o tigaie mare cu osul în jos într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2
Se presară cu sare de mare și piper negru. Prăjiți pe un suport inferior al cuptorului la 232° timp de 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Scurgeți tot lichidul / grăsimea (basterul de curcan funcționează bine).Continuați să prăjiți încă 25 de minute sau până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Baster
4
Transferați coastele pe o farfurie și scurgeți lichidele de tigaie într-un castron mic și rezervați.Reduceți cuptorul la 149°. fierbeți vinul în tigaia de prăjire de pe plită peste 2 arzătoare, răzuind fundul cu o lingură de lemn pentru a slăbi prăjitul pe bucăți, fierbeți 5 minutes.In un cuptor olandez mare la foc mediu, încălziți 3 linguri de grăsime rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați ceapa, morcovii și țelina; se sotează 10-12 minute până când legumele se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați usturoiul și gătiți aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
7
Adăugați făină și amestecați pentru a combina, gătiți aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
8
Adăugați vinul din tigaia de prăjire, bulionul de pui, roșiile tăiate cubulețe, ierburile și pasta de roșii.Condimentează după gust cu sare de mare și piper negru.Aduceți la fierbere, adăugați coaste scurte (scufundați-le complet), reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Se transferă la cuptor, se coace acoperit timp de 2 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Scoateți din cuptor și răciți cu capacul crăpat timp de aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu; gătiți slănina până când este crocantă; transferați pe o farfurie căptușită cu hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Se adaugă ceapa perlată, păstârnacul, zahărul și 1/4 linguriță de sare în grăsimea de slănină și se sotează la mare timp de 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Ceapă Perlată
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Scoateți coastele și lichidul de fiert din frigider.Îndepărtați grăsimea solidificată de pe partea superioară a lichidului și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
4
Adăugați lichidul în ceapa perlată și aduceți la foc mic.Condimentează cu sare de mare și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ceapă Perlată
5
Adăugați coaste la lichid și împingeți sub suprafață.Reveniți la foc mic peste mediu și gătiți cu capacul crăpat aproximativ 5 minute până când coastele sunt încălzite și păstârnacul este fraged.Se amestecă slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
(mequite, Hickory Sau Arin)
6
Se servește presărat cu pătrunjel.Notă: Dacă faceți acest lucru în aceeași zi în care intenționați să îl serviți, săriți răcirea coastelor în lichidul de fierbere. În schimb, scoateți-le direct din cuptor, strecurați legumele din lichid și lăsați-l să se așeze, astfel încât să puteți lingura grăsimea care se ridică la vârf.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.