Stout fiert coaste scurte cu orz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1259 calorii, 42G de proteine, și 100g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 4,84 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți frunze de dafin, morcovi, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Coaste Scurte Înăbușite, Coaste scurte înăbușite cu Stout, și Coaste scurte, fierte, cu soia și miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Setați o oală mare sau un cuptor olandez la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Presărați coastele scurte peste tot cu o cantitate generoasă de sare și puțin piper (nu este necesară făină aici!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați uleiul în oală și rumeniți bine coastele scurte pe fiecare dintre cele 3 părți cărnoase, aproximativ 15 minute în total. Lucrați în loturi pentru a nu supraaglomera oala. Doriți o culoare maro profundă pe carne, deoarece acest lucru va oferi tocăniței aroma și culoarea bogată atunci când se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scoateți coastele și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
5
Adăugați morcovii, țelina și ceapa în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Se sotează legumele până se caramelizează și se ofilesc, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
7
Adăugați usturoiul și aruncați pentru a combina și încălzi. Întoarceți coastele în oală și cuibăriți printre legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Adăugați cimbru, frunze de dafin, rozmarin, bere tare, bulion și roșii. Se condimentează ușor cu sare și piper, apoi se amestecă și se aduce la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți cu un capac și fierbeți coastele 2 1/2 ore. Îndepărtați periodic orice exces de grăsime de pe suprafață și aruncați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoi
Stout
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(mequite, Hickory Sau Arin)
9
După 2 1/2 ore, amestecați orzul de perle și praful de muștar uscat, apoi acoperiți încă o dată și gătiți încă 45 de minute. Când ați terminat, îndepărtați frunzele de dafin, cimbrul și tulpinile de rozmarin. Gustați și condimentați braise-ul cu sare și piper și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pudră De Muștar
Orz De Perle
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibitionist Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.