Coaste Scurte Fierte

Coaste Scurte Fierte
Coaste scurte fierte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1771 calorii, 52G de proteine, și 120g de grăsime fiecare. Pentru $7.55 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână sare, frunze de dafin, sos de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, Coaste Scurte Fierte, și Coaste Scurte Fierte.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală de sos adâncă, cu fund greu.Înveliți bine coastele scurte cu făină și căutați toate părțile coastelor scurte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți coastele scurte din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați țelină, morcovi, ceapă, usturoi, frunze de dafin și boabe de piper negru în oala cu sos.Gatiti toate legumele pana se rumenesc si adaugati coaste scurte inapoi in oala cu sos.Deglazați oala cu sos cu vin roșu, sos de soia și zahăr.Reduceți lichidul la jumătate și adăugați bulion de vită sau bulion de vițel.Fierbeți carnea la foc mediu timp de aproximativ 1-2 ore până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Stoc De VițelStoc De Vițel
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Îndepărtați coastele scurte și legumele.Reduceți lichidul până ajunge la un sos ca consistența și serviți cu coaste scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Serviți coaste scurte cu legumele fierte peste orz de ceapă perlată.PERLA CEAPA & ORZ.Folosiți o oală de sos de dimensiuni medii, cu fund greu.Topiți 2 linguri de unt în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
OrzOrz
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați praz, ciuperci și ceapă perlată. Saut până strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
7
Adăugați orzul și bulionul de legume.Reduceți focul la minim și amestecați ocazional timp de aproximativ 30 de minute.Orzul ar trebui să fie aproape fraged. Cea mai mare parte a lichidului trebuie absorbită în orz.Păstrați căldura la foc mic și adăugați brânză mascarpone, restul de unt, piper măcinat și sare după gust. Acest lucru va lega orzul și îl va face mai cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
OrzOrz
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Serviți imediat.Rupeți ierburile proaspete preferate deasupra orzului ca o atingere suplimentară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
OrzOrz

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista