Coaste scurte fierte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1771 calorii, 52G de proteine, și 120g de grăsime fiecare. Pentru $7.55 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână sare, frunze de dafin, sos de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, Coaste Scurte Fierte, și Coaste Scurte Fierte.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală de sos adâncă, cu fund greu.Înveliți bine coastele scurte cu făină și căutați toate părțile coastelor scurte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți coastele scurte din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați țelină, morcovi, ceapă, usturoi, frunze de dafin și boabe de piper negru în oala cu sos.Gatiti toate legumele pana se rumenesc si adaugati coaste scurte inapoi in oala cu sos.Deglazați oala cu sos cu vin roșu, sos de soia și zahăr.Reduceți lichidul la jumătate și adăugați bulion de vită sau bulion de vițel.Fierbeți carnea la foc mediu timp de aproximativ 1-2 ore până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Stoc De Vițel
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Semințe De Leuștean Pudră
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Îndepărtați coastele scurte și legumele.Reduceți lichidul până ajunge la un sos ca consistența și serviți cu coaste scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Serviți coaste scurte cu legumele fierte peste orz de ceapă perlată.PERLA CEAPA & ORZ.Folosiți o oală de sos de dimensiuni medii, cu fund greu.Topiți 2 linguri de unt în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Orz
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați praz, ciuperci și ceapă perlată. Saut până strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
7
Adăugați orzul și bulionul de legume.Reduceți focul la minim și amestecați ocazional timp de aproximativ 30 de minute.Orzul ar trebui să fie aproape fraged. Cea mai mare parte a lichidului trebuie absorbită în orz.Păstrați căldura la foc mic și adăugați brânză mascarpone, restul de unt, piper măcinat și sare după gust. Acest lucru va lega orzul și îl va face mai cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Orz
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Serviți imediat.Rupeți ierburile proaspete preferate deasupra orzului ca o atingere suplimentară, dacă doriți.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.