Coaste Scurte Dezosate Cu Fiert Lent

Coaste Scurte Dezosate Cu Fiert Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte dezosate cu fierbere lentă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1474 calorii, 52G de proteine, și 129g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 6,32 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână piure de chipotle adobo, piloncillo, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Coaste Scurte De Vită Fierte Lent, Italiană Lent Fiert Coaste Scurte, și Coaste scurte fierte cu aragaz lent cu piure de cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți bine ardeii iute și puneți-i într-un borcan de blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați usturoiul, cuișoarele, oregano, sarea, chimenul și cana de apă și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Încălziți uleiul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se toarnă amestecul de chile, apoi se clătește blenderul cu apa rămasă din cană și se adaugă în tigaie (puneți borcanul blenderului deoparte). Aduceți sosul la fiert, amestecând pentru a încorpora uleiul. Reglați căldura astfel încât sosul să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Amestecați tomatillos, cu sucurile lor, până se omogenizează (Vezi notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
6
Se toarnă în sos și se amestecă în piloncillo. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când sosul este strălucitor și mici puncte de grăsime se ridică la suprafață, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PanelaPanela
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Adăugați apă o cantitate mică la un moment dat dacă sosul devine prea gros înainte de a deveni strălucitor. Sosul poate fi preparat cu până la 2 zile în avans și refrigerat. Aduceți la foc mic, adăugând apă după cum este necesar pentru a o restabili la consistența potrivită, înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1
Preîncălziți cuptorul la 149°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați toată pielea grasă și argintie (membrana subțire gri albicioasă) de pe părțile cărnoase ale coastelor. Împrăștiați aproximativ jumătate din țelină, morcov, ceapă și usturoi pe fundul unei caserole adânci de 13 x 9 inci sau tigaie cu un capac etanș sau altă caserolă în care coastele se vor potrivi perfect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Așezați coastele peste legume, cu carnea în jos, suprapunându-le puțin, dacă este necesar. (Coastele se vor micșora pe măsură ce gătesc și vor ajunge să nu se suprapună, ci să stea cu carnea în jos pentru a absorbi toate sucurile.) Puneți ardeii iute pasilla, dacă utilizați, și frunzele de dafin între și în jurul coastelor. Împrăștiați țelina, ceapa, morcovul și usturoiul rămas, oregano și boabele de piper peste coaste. Amestecați piureul de chipotle, sarea și apa împreună până când sarea este dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Chile ChipotlePiure De Chile Chipotle
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se toarnă peste coaste și se mișcă caserola pentru a distribui lichidul uniform. Acoperiți caserola cu capacul sau cu o grosime dublă de folie rezistentă, sertizând-o strâns în lateral pentru a face o etanșare foarte strânsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Coaceți până când coastele sunt fragede atunci când sunt înțepate cu o furculiță; carnea ar trebui să se îndepărteze ușor de os, dar nu ar trebui să se destrame. Acest lucru va dura aproximativ 3 ore, dar verificați la aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți capacul cu atenție sau faceți o gaură în folie pentru a permite aburului să scape înainte de a scoate folia pentru a verifica coastele. Înlocuiți-l cu folie nouă dacă este nevoie de gătit suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Când coastele sunt fragede, lăsați să stea la temperatura camerei până se răcește, apoi dați-le la frigider timp de cel puțin 6 ore sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
8
Când sunteți gata să terminați vasul, ștergeți sau răzuiți grăsimea solidificată de pe coaste și scoateți carnea din os. Se poate îndepărta ușor sau poate fi necesar să fie tăiat. Tăiați cartilajul care trece de-a lungul părților laterale și din spate ale fiecărei bucăți de carne de vită. Veți rămâne cu mici dreptunghiuri îngrijite de carne de vită. Fierbeți sau grătiți coastele (vezi mai jos). Indiferent dacă se fierbe sau se gătește la grătar, doriți să folosiți căldură scăzută și constantă pentru a încălzi încet coastele scurte în timp ce le rumeniți. Veți ști că coastele sunt încălzite atunci când grăsimea începe să sfârâie la suprafață. Dacă carnea de vită începe să se rumenească înainte ca coastele să se înmoaie și să sfârâie, scoateți-le din broiler și coborâți focul (sau mutați raftul mai departe de căldură) sau așteptați ca cărbunii să moară puțin și încercați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1
Poziționați un raft la aproximativ 8 inci de broiler și preîncălziți broilerul, la scăzut, dacă este posibil.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Puneți carnea de vită cu ceea ce era partea osoasă în sus pe tigaia de pui ușor unsă. Se fierbe până când blatul este rumenit și sfârâit, aproximativ 6 minute. Întoarceți și repetați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
1
Încălziți un grătar cu gaz la foc mic sau aprindeți un foc de cărbune și așteptați să se stingă până când puteți ține mâna la un centimetru de grătar timp de 5 secunde. Folosind clești, ungeți grătarul cu un prosop de hârtie înmuiat în ulei vegetal. Grătiți coastele scurte, întorcându-le ocazional, până se rumenesc, se înmoaie și sfârâie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
Între timp, reîncălziți sosul la foc mic, adăugând cantități mici de apă, după cum este necesar, pentru a restabili sosul la consistența potrivită. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Pentru a servi, puneți aproximativ 1/3 cană de sos pe fiecare farfurie și centrați o coastă scurtă pe fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
4
articol var
5
Type_27_data = {};
6
articol
7
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Ingrediente

1ancho chile, curățat, cu tulpină, însămânțat, prăjit și înmuiatancho chile, curățat, cu tulpină, însămânțat, prăjit și înmuiat10cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)3kilogrameos-în carne de vită chuck coaste scurteos-în carne de vită chuck coaste scurte1Oreos dublu umplutboabe de piper negruboabe de piper negru1lingura. otet de vin rosumorcov, decojit și tăiat în felii de euro-inchmorcov, decojit și tăiat în felii de euro-inch3tulpini de telina, taiate si taiate in felii de cmtulpini de telina, taiate si taiate in felii de cm3ardei iute pasilla negro, curățat, cu tulpină, însămânțat și prăjit (opțional)ardei iute pasilla negro, curățat, cu tulpină, însămânțat și prăjit (opțional)4chipotle Mora chiles (cu semințe), șterse, cu tulpină, prăjite și înmuiatechipotle Mora chiles (cu semințe), șterse, cu tulpină, prăjite și înmuiate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilChipotle Adobo PureeChipotle Adobo Puree1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcuișoare de usturoi (decojite) cuișoare de usturoi (decojite)6cuișoare de usturoicuișoare de usturoi0Bucăți de caramele Heath Barchimen măcinatchimen măcinat22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyoregano uscatoregano uscat2Bucăți de caramele Heath Baroregano uscatoregano uscat22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypiloncillo ras sau 1 linguri de zahăr brun închis plus 2 lingurițe de melasăpiloncillo ras sau 1 linguri de zahăr brun închis plus 2 lingurițe de melasă2Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOtomatillos, decorticat, spălat și prăjittomatillos, decorticat, spălat și prăjit32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie1lingura. otet de vin rosuceapa albă, tăiată în jumătate și apoi în felii subțiriceapa albă, tăiată în jumătate și apoi în felii subțiri

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista