Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte dezosate cu fierbere lentă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1474 calorii, 52G de proteine, și 129g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 6,32 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână piure de chipotle adobo, piloncillo, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Coaste Scurte De Vită Fierte Lent, Italiană Lent Fiert Coaste Scurte, și Coaste scurte fierte cu aragaz lent cu piure de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scurgeți bine ardeii iute și puneți-i într-un borcan de blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați usturoiul, cuișoarele, oregano, sarea, chimenul și cana de apă și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Încălziți uleiul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Se toarnă amestecul de chile, apoi se clătește blenderul cu apa rămasă din cană și se adaugă în tigaie (puneți borcanul blenderului deoparte). Aduceți sosul la fiert, amestecând pentru a încorpora uleiul. Reglați căldura astfel încât sosul să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Amestecați tomatillos, cu sucurile lor, până se omogenizează (Vezi notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
6
Se toarnă în sos și se amestecă în piloncillo. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când sosul este strălucitor și mici puncte de grăsime se ridică la suprafață, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panela
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Adăugați apă o cantitate mică la un moment dat dacă sosul devine prea gros înainte de a deveni strălucitor. Sosul poate fi preparat cu până la 2 zile în avans și refrigerat. Aduceți la foc mic, adăugând apă după cum este necesar pentru a o restabili la consistența potrivită, înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1
Preîncălziți cuptorul la 149°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați toată pielea grasă și argintie (membrana subțire gri albicioasă) de pe părțile cărnoase ale coastelor. Împrăștiați aproximativ jumătate din țelină, morcov, ceapă și usturoi pe fundul unei caserole adânci de 13 x 9 inci sau tigaie cu un capac etanș sau altă caserolă în care coastele se vor potrivi perfect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
3
Așezați coastele peste legume, cu carnea în jos, suprapunându-le puțin, dacă este necesar. (Coastele se vor micșora pe măsură ce gătesc și vor ajunge să nu se suprapună, ci să stea cu carnea în jos pentru a absorbi toate sucurile.) Puneți ardeii iute pasilla, dacă utilizați, și frunzele de dafin între și în jurul coastelor. Împrăștiați țelina, ceapa, morcovul și usturoiul rămas, oregano și boabele de piper peste coaste. Amestecați piureul de chipotle, sarea și apa împreună până când sarea este dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Chile Chipotle
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se toarnă peste coaste și se mișcă caserola pentru a distribui lichidul uniform. Acoperiți caserola cu capacul sau cu o grosime dublă de folie rezistentă, sertizând-o strâns în lateral pentru a face o etanșare foarte strânsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Coaceți până când coastele sunt fragede atunci când sunt înțepate cu o furculiță; carnea ar trebui să se îndepărteze ușor de os, dar nu ar trebui să se destrame. Acest lucru va dura aproximativ 3 ore, dar verificați la aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți capacul cu atenție sau faceți o gaură în folie pentru a permite aburului să scape înainte de a scoate folia pentru a verifica coastele. Înlocuiți-l cu folie nouă dacă este nevoie de gătit suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Când coastele sunt fragede, lăsați să stea la temperatura camerei până se răcește, apoi dați-le la frigider timp de cel puțin 6 ore sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
8
Când sunteți gata să terminați vasul, ștergeți sau răzuiți grăsimea solidificată de pe coaste și scoateți carnea din os. Se poate îndepărta ușor sau poate fi necesar să fie tăiat. Tăiați cartilajul care trece de-a lungul părților laterale și din spate ale fiecărei bucăți de carne de vită. Veți rămâne cu mici dreptunghiuri îngrijite de carne de vită. Fierbeți sau grătiți coastele (vezi mai jos). Indiferent dacă se fierbe sau se gătește la grătar, doriți să folosiți căldură scăzută și constantă pentru a încălzi încet coastele scurte în timp ce le rumeniți. Veți ști că coastele sunt încălzite atunci când grăsimea începe să sfârâie la suprafață. Dacă carnea de vită începe să se rumenească înainte ca coastele să se înmoaie și să sfârâie, scoateți-le din broiler și coborâți focul (sau mutați raftul mai departe de căldură) sau așteptați ca cărbunii să moară puțin și încercați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1
Poziționați un raft la aproximativ 8 inci de broiler și preîncălziți broilerul, la scăzut, dacă este posibil.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Puneți carnea de vită cu ceea ce era partea osoasă în sus pe tigaia de pui ușor unsă. Se fierbe până când blatul este rumenit și sfârâit, aproximativ 6 minute. Întoarceți și repetați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
1
Încălziți un grătar cu gaz la foc mic sau aprindeți un foc de cărbune și așteptați să se stingă până când puteți ține mâna la un centimetru de grătar timp de 5 secunde. Folosind clești, ungeți grătarul cu un prosop de hârtie înmuiat în ulei vegetal. Grătiți coastele scurte, întorcându-le ocazional, până se rumenesc, se înmoaie și sfârâie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
Între timp, reîncălziți sosul la foc mic, adăugând cantități mici de apă, după cum este necesar, pentru a restabili sosul la consistența potrivită. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Pentru a servi, puneți aproximativ 1/3 cană de sos pe fiecare farfurie și centrați o coastă scurtă pe fiecare.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.