Coaste scurte de vită la grătar în stil coreean

Coaste scurte de vită la grătar în stil coreean
Dacă aveți aproximativ 10 ore și 20 de minute de petrecut în bucătărie, coastele scurte de vită la grătar în stil coreean ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten și fără lactate de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 5,62 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66 g de proteine , 35 g de grăsimi și un total de 717 calorii . Este perfect pentru 4 iulie . 24 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal scump. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Dacă aveți ulei de susan, sos hoisin, pastă de chile și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 86% , ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Galbi Tang (supă coreeană de coaste de vită) , Amazing Braised Beef Short Ribs și Spicy Chili w Boneless Beef Short Ribs .

Instrucțiuni

1
Amestecați felii de pere, vinul de sherry, sosul de soia, oțetul de orez, zahărul brun, usturoiul, ghimbirul, sosul hoisin, pasta de ardei iute și uleiul de susan într-un blender până la omogenizare, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Pastă De ChiliPastă De Chili
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Aranjați coaste scurte într-o tavă de copt de 9 x 13 inci și acoperiți complet cu marinată. Acoperiți vasul de copt cu folie de plastic și transferați-l la frigider pentru a marina timp de 8 până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Scoateți coastele scurte pe o farfurie și ștergeți cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Preîncălziți un grătar de exterior la foc mediu-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Grătiți coaste scurte până când sunt ferme, fierbinți și ușor roz în centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să indice 140 de grade F (60 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista