Coaste scurte de vită fierte la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 836 calorii, 31g de proteine, și 70g de grăsime. Dacă aveți la îndemână frunze de maghiran, conserve de roșii, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste Scurte De Vită Fierte, Coaste Scurte De Vită Fierte, și Coaste Scurte De Vită Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 325 de metri pătrați F. Pulverizați tigaia antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
2
Se încălzește la foc mediu-mare până se încălzește.
3
Adăugați coaste scurte; gătiți 6 până la 8 minute sau până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
4
În vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), combinați roșiile, bulionul, vinul, făina, sosul de chili, cimbru, maghiran, sare și amestec de usturoi-piper; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Chili
Maghiran
Tomate
Usturoi
Piper
Bulion
Făină Pentru Toate Scopurile
Cimbru
Sare
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
5
Adăugați coaste rumenite, morcovi și ceapă; se amestecă ușor pentru a se amesteca. (Vasul de copt va fi plin.) Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ceapă
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
6
Se coace acoperit la 325 buc. F. timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Descoperiți vasul de copt, coaceți încă 20 până la 30 de minute sau până când coastele sunt fragede și lichidul este ușor îngroșat.
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.