Coaste scurte de vită fierte cu piure de cartofi, Bietă elvețiană și cremă de hrean

Coaste scurte de vită fierte cu piure de cartofi, Bietă elvețiană și cremă de hrean
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte de vită fierte cu piure de cartofi, Bietă elvețiană și cremă de hrean. Această rețetă face 6 porții cu 1094 calorii, 17g de proteine, și 68G de grăsime fiecare. Pentru $7.51 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapa perlată, ciorba de vițel, ardeiul proaspăt crăpat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Coaste Scurte De Vită Fierte Cu Cartofi Pur Approxe, Cabernet coaste scurte fierte cu Bietă elvețiană și Orecchiette, și Stovetop fiert carne de vită scurt coaste cu saut Smog Swiss saut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați coastele scurte cu 1 lingură de cimbru și piperul negru crăpat. Folosiți-vă mâinile pentru a acoperi bine carnea. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Scoateți coastele scurte din frigider cu o oră înainte de gătit, pentru a ajunge la temperatura camerei. După 30 de minute, condimentați-le generos pe toate părțile cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Când scoateți coastele din frigider, Preîncălziți cuptorul la 218°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Aruncați ceapa perlată cu 2 linguri de ulei de măsline, 1 linguriță de cimbru, linguriță de sare și un vârf de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Întindeți-le pe o foaie de copt și prăjiți-le aproximativ 15 minute, până se înmoaie. Când s-au răcit, alunecați pielea cu degetele și lăsați-o deoparte. Întoarceți cuptorul la 163°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Când este timpul să gătiți coastele scurte, încălziți o tigaie mare la foc mare timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se toarnă 3 linguri de ulei de măsline și așteptați un minut sau două, până când tigaia este foarte fierbinte și aproape fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Așezați coastele scurte în tigaie și căutați până se rumenesc frumos pe toate cele trei părți cărnoase. În funcție de dimensiunea tigaiei dvs., este posibil să trebuiască să prăjiți carnea în loturi. Nu aglomerați carnea și nu vă leneși sau grăbiți la acest pas; va dura cel puțin 15 minute. Când coastele sunt rumenite frumos, transferați-le într-o tigaie de fiert. Ar trebui să stea plat, oasele în picioare, într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Reduceți focul la mediu și adăugați ceapa, morcovul, țelina, crenguțele de cimbru și frunzele de dafin. Se amestecă cu o lingură de lemn, răzuind toate bucățile cruste din tigaie. Gatiti 6 pana la 8 minute, pana cand legumele incep sa se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați oțetul balsamic, portul și vinul roșu. Întoarceți căldura la mare și reduceți lichidul la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
PortPort
11
Adăugați stocul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
12
Se toarnă lichidul peste coastele scurte, răzuind orice legume care au căzut pe coaste înapoi în lichid. Amestecul de stoc ar trebui să acopere aproape coastele. Puneți crenguțele de pătrunjel în și în jurul cărnii. Acoperiți bine cu folie de aluminiu și un capac etanș, dacă aveți unul. Braise în cuptor timp de aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Pentru a verifica dacă carnea este coaptă, îndepărtați capacul și folia, având grijă la aburul care scapă și străpungeți o coastă scurtă cu un cuțit. Când carnea este gata, va ceda cu ușurință unui cuțit. Gustă o bucată dacă nu ești sigur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți SotațiCreveți Sotați
14
Lăsați coastele să se odihnească 10 minute în sucurile lor, apoi transferați-le pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
15
Rotiți cuptorul până la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Introduceți coastele scurte la cuptor timp de 10 până la 15 minute, pentru a se rumeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
17
Se strecoară bulionul într-o cratiță, apăsând legumele cu o oală pentru a extrage toate sucurile. Îndepărtați grăsimea din sos și, dacă bulionul pare subțire, reduceți-l la foc mediu-mare pentru a se îngroșa ușor. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
PolonicPolonic
18
Încălziți o tigaie mare la foc mare timp de 2 minute. Rupeți smogul elvețian în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
19
Adăugați 3 linguri de ulei de măsline în tigaie și amestecați ceapa perlată gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
20
Adăugați jumătate de brânză elvețiană și gătiți un minut sau două, amestecând verdeața în ulei pentru a le ajuta să se ofilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
VerziiVerzii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
21
Adăugați un strop de apă și a doua jumătate a verdețurilor. Se condimentează cu o grămadă de sare de linguriță și un vârf de piper negru măcinat. Gatiti inca cateva minute, amestecand frecvent, pana cand verdeturile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
VerziiVerzii
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
22
Așezați bietul elvețian pe un platou mare cald și aranjați coastele scurte deasupra. Puneți o mulțime de sucuri de fiert peste coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
23
Serviți cartoful fierbinte pur și crema de hrean pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1
Așezați cartofii, întregi și necojite, într-o oală mare cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați 2 linguri de sare și umpleți vasul cu apă rece. Aduceți cartofii la fiert la foc mare, reduceți focul la minim și fierbeți aproximativ 45 de minute, până se înmoaie. Un tip de cartof se poate face înaintea celuilalt, așa că verificați coacerea și îndepărtați mai întâi un soi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Când cartofii sunt fierți, strecurați-i și lăsați-i deoparte să se răcească timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4
Încălziți smântâna și laptele împreună într-o cratiță mică, apoi opriți focul. Când cartofii s-au răcit, curățați-i și treceți-i printr-o moară de alimente sau o mașină de tocat cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Puneți cartofii prăjiți într-o tigaie cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Încălziți-le la foc mediu câteva minute, amestecând continuu cu o lingură de lemn, pentru a le usca puțin.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
7
Adăugați untul încet, amestecând continuu. Se condimentează cu 2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Când tot untul a fost încorporat, amestecați încet amestecul de cremă caldă până când aveți o pură netedă. Gust pentru condimente. Treceți purul printr-un tamis cu ochiuri fine de două ori, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
1
Combinați crme frache și hreanul într-un castron mic. Se condimentează cu linguriță de sare și piper. Gust pentru echilibru și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
articol var
3
Type_27_data = {};
4
articol
5
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Ingrediente

23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi6coaste scurte de vită, 14 până la 16 uncii fiecare (cereți 3 bucăți osoase)coaste scurte de vită, 14 până la 16 uncii fiecare (cereți 3 bucăți osoase)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcov cubuletemorcov cubulete791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tăiată cubulețețelină tăiată cubulețe1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilCreme fraicheCreme fraiche4crenguțepătrunjel cu frunze platepătrunjel cu frunze plate1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)12 lingurițe de pudră de usturoihrean preparathrean preparat6creveți și cu veneSare KosherSare Kosher6creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa cubuleteceapa cubulete36ceapă mică de perleceapă mică de perle12 lingurițe de pudră de usturoipiper negru proaspăt crăpatpiper negru proaspăt crăpat3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilportport5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu consistentvin roșu consistent6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cartofi roșiicartofi roșii2ciorchiniChard elvețian, curățat, coaste centrale îndepărtateChard elvețian, curățat, coaste centrale îndepărtate12 lingurițe de pudră de usturoifrunze de cimbru și 4 crenguțe întregi cimbrufrunze de cimbru și 4 crenguțe întregi cimbru2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.(2 bețe) unt nesărat, tăiat în bucăți(2 bețe) unt nesărat, tăiat în bucăți1Ceapa galbena medie, tocatastoc de carne de vită sau de vițelstoc de carne de vită sau de vițel1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Cartofi de aur YukonCartofi de aur Yukon

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecuri de Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Seria de diamante Francis Coppola din 1999 Blue Label Merlot este generoasă și opulentă. Este realizat cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și aromatice de ridicare. Merlot este îmbătrânit în butoaie de stejar francez noi până la trei ani timp de opt luni. Aromele de fructe de pădure și plăcintă de mure din fructe ies în evidență în nas, care se integrează cu calitatea elegantă prăjită din stejar. La gust, aromele identificabile de zmeură și albastru dens, jammy fruit se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține finisajul elegant și lung. Seria de diamante Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atracție; este potabilă acum sau poate fi stabilită timp de doi până la cinci ani.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista