Vacanță coaste scurte este un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 187 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Un amestec de cimbru, ceapă, bere puternică și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Coaste Scurte De Vacanță, Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, și Coaste Scurte.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Presărați coastele scurte cu sare și piper. Când uleiul este fierbinte, rumeniți coastele scurte, în loturi, până se rumenesc pe toate părțile, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. În timp ce coastele scurte se rumenesc, așezați un strat de bucăți de morcov și ceapă în fundul unui aragaz lent și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coaste Scurte De Vită
Morcov
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Așezați carnea rumenită deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
5
Adăugați morcovii și ceapa rămase împreună cu păstârnacul și napii. Legați rozmarinul și cimbrul cu tulpinile de pătrunjel și adăugați-le în oală împreună cu muștarul și Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Păstârnac
Rozmarin
Morcov
Muștar
Pătrunjel
Nap
Ceapă
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se toarnă peste stout, apoi se adaugă suficientă apă pentru a acoperi aproape conținutul. Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea este foarte fragedă, 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stout
Apă
Carne
7
Pentru a servi, scoateți cu grijă carnea și legumele din aragazul lent. Se strecoară sucurile. Îndepărtați grăsimea și rezervați 2 căni de sucuri și 1 coastă scurtă pentru rețeta rotundă 2 Supă de vită și ciuperci fierte, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Ciuperci
Legume
Carne De Vită
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
8
Serviți restul coastelor cu sucul rămas și garnisiți cu frunze de pătrunjel tocat.
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca pivnițele Twomey de Silver Oak Russian River Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Pivnițe Twomey de stejar Argintiu râul rus Pinot Noir
Pinot Noir, valea râului rus din 2009, are o culoare rubinie cu accente violete și un nas complex de petale proaspete de trandafir, liliac, mere confiate, condimente dulci de copt și o notă de mentă. Are un atac bogat, larg asupra palatului și note de caramel, butterscotch și fructe roșii coapte. Acest vin expresiv are un finisaj echilibrat de fructe, condimente, aciditate naturală strălucitoare și taninuri cu granulație fină.