Această rețetă face 4 porții cu 187 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați napi, ulei de canolan, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de mămăligă dintr - o nouă întoarcere în sud, Coaste Scurte, și BBQ coaste scurte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Presărați coastele scurte cu sare și piper. Când uleiul este fierbinte, rumeniți coastele scurte, în loturi, până când sunt rumenite pe toate părțile, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. În timp ce coastele scurte se rumenesc, așezați un strat de bucăți de morcov și ceapă în fundul unui aragaz lent și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Așezați carnea rumenită deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
5
Adăugați morcovii și ceapa rămase împreună cu păstârnacul și napii. Legați împreună rozmarinul și cimbrul cu tulpinile de pătrunjel și adăugați-le în oală împreună cu muștarul și Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Nap
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se toarnă peste stout, apoi se adaugă suficientă apă pentru a acoperi aproape conținutul. Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea este foarte fragedă, 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stout
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
7
Pentru a servi, scoateți cu grijă carnea și legumele din aragazul lent. Strângeți sucurile. Îndepărtați grăsimea și rezervați 2 căni de sucuri și 1 coastă scurtă pentru rețeta rotundă 2 Supă de vită și ciuperci, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Ciuperci
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
8
Serviți restul coastelor cu sucul rămas și garnisiți cu frunze de pătrunjel tocat.
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Câștigătorul medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.