Coaste Scurte De Carne De Vită Cu Napi
Coaste scurte de carne de vită cu napi este un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 155g de proteine, 376g de grăsime, și un total de 4244 calorii. Pentru $17.02 pe portie, această rețetă acoperă 66% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, coaste scurte de vită, bulion de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste Scurte De Vită Fierte, Coaste Scurte De Vită Fierte, și Coaste Scurte De Vită Fierte pentru rețete similare.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Darioush Signature Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.
![Darioush Signature Merlot]()
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive-zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc