Coaste scurte cu aragaz lent cu condimente columbiene
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte cu aragaz lent cu condimente columbiene. O porție conține 974 calorii, 34G de proteine, și 85g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 4.07 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, bere, coaste scurte de vită și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 349 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Coaste Scurte Cu Aragaz Lent, Coaste scurte pentru grătar cu aragaz lent, și Coaste Scurte Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Condimentați coastele pe toate părțile cu sare și piper.
Așezați uleiul vegetal și coastele într-o tigaie, rotind o dată, până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați coastele într-un aragaz lent.Amestecați ceapa, ceapa verde, ardeii, roșiile, usturoiul, chimenul, achiote, panela sau zahărul brun și coriandrul cu apa până obțineți un piure neted.
Se toarnă roșiile și sosul de ceapă și berea peste coaste.
Adăugați morcovii și cartofii. Acoperiți și gătiți până când carnea se separă de oase și legumele sunt fragede, 5 până la 6 ore la mare sau 7 până la 8 ore la mic.Scoateți grăsimea din sos.
Transferați coastele și sosul pe o farfurie de servire și serviți imediat peste orez alb.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Merlotul regizorului. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.