Coaste scurte cu aragaz lent cu condimente columbiene
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte cu aragaz lent cu condimente columbiene. O porție conține 974 calorii, 34G de proteine, și 85g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 4.07 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, bere, coaste scurte de vită și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 349 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Coaste Scurte Cu Aragaz Lent, Coaste scurte pentru grătar cu aragaz lent, și Coaste Scurte Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Condimentați coastele pe toate părțile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(mequite, Hickory Sau Arin)
2
Așezați uleiul vegetal și coastele într-o tigaie, rotind o dată, până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Transferați coastele într-un aragaz lent.Amestecați ceapa, ceapa verde, ardeii, roșiile, usturoiul, chimenul, achiote, panela sau zahărul brun și coriandrul cu apa până obțineți un piure neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Ghimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Annatto
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Panela
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Cană De Orz Alb Perlat
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Se toarnă roșiile și sosul de ceapă și berea peste coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
(mequite, Hickory Sau Arin)
5
Adăugați morcovii și cartofii. Acoperiți și gătiți până când carnea se separă de oase și legumele sunt fragede, 5 până la 6 ore la mare sau 7 până la 8 ore la mic.Scoateți grăsimea din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A Permite
6
Transferați coastele și sosul pe o farfurie de servire și serviți imediat peste orez alb.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Merlotul regizorului. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.