Coaste scurte Achiote cu sos de grătar Ancho și gust de Avocado

Coaste scurte Achiote cu sos de grătar Ancho și gust de Avocado
Coaste scurte Achiote cu sos de grătar Ancho și gust de Avocado ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 8.83 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 69G de proteine, 133g de grăsime, și un total de 1723 calorii. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți coaste, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 100 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Coaste scurte fierte în sos de cafea Ancho Chile, Crockpot Cafea Ancho Chile Coaste Scurte, și Coaste scurte fierte cu cafea cu Ancho Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pregătiți coaste: într-o tigaie mare, combinați toate ingredientele, cu excepția coastelor. Puneți coaste în tigaie și frecați peste tot cu amestec de achiote. Sigilați bine tigaia cu folie. Prăjiți, întorcând coaste la fiecare oră, până când carnea este fragedă când este străpunsă, dar nu cade de pe oase, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnnattoAnnatto
CarneCarne
CoasteCoaste
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Între timp, faceți sos: într-o cratiță medie, combinați toate ingredientele, cu excepția bulionului și a fumului lichid. Se aduce la foc mic la foc mediu și se gătește, amestecând des, până se reduce la o pastă groasă, 18 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fum LichidFum Lichid
BulionBulion
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc.
5
Transferați coastele pe o foaie de copt cu margini și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Turnați sucurile de tigaie într-o ceașcă mare de măsurare din sticlă; degresați și aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
TigaieTigaie
7
Adăugați bulion de pui pentru a face 2 1/2 căni, apoi turnați în tigaie cu pastă de sos. Aduceți la foc mic la foc mediu și gătiți, amestecând des, până când bucățile de ancho sunt foarte moi, 15 până la 20 de minute. Între timp, pregătiți un grătar pentru mediu (350 până la 45
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
TigaieTigaie
8
căldură indirectă, dar săriți tigaia de picurare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Aruncați bățul de scorțișoară din sos și amestecați fumul lichid. Sos pur într-un blender, apoi tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Fum LichidFum Lichid
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Adăugați mai mult suc de lămâie și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SareSare
11
Se toarnă 1 cană de sos într-un castron mic pentru ungere și restul într-un ulcior mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Combinați ingredientele pentru gust cu sare după gust într-un castron mediu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Coaste la grătar, acoperite, la foc direct, rotind o dată, până se rumenesc și sfârâie, 4 până la 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
14
Transferați coastele cu partea osoasă în sus în zona de căldură indirectă și periați generos cu o parte din sosul de 1 cană. Gatiti pana cand sosul este setat, aproximativ 5 minute, apoi intoarceti, periati din nou si gatiti inca cateva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CoasteCoaste
15
Transferați coaste scurte pe farfurii sau tăiați buretele între oase și puneți-le pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Coaste De RezervăCoaste De Rezervă
16
Serviți coaste cu sos rezervat și gustul de avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
SosSos
CoasteCoaste
17
* Găsiți pasta achiote, un amestec de condimente Yucatecan făcut cu annatto și oțet, în culoarul Latino-foods. Cereți unui măcelar să taie coaste scurte în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
Annatto PasteAnnatto Paste
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
AnnattoAnnatto
OțetOțet
1
FOLOSIȚI CARNE DE PORC ȘI COASTE SCURTE DE VITĂ. Mai generos marmorate decât coastele din spate pentru copii de porc, costițele în stil rustic sau coastele obișnuite de vită, sunt vizibil mai suculente și mai aromate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Spate Pentru CopiiCoaste Spate Pentru Copii
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Coaste De RezervăCoaste De Rezervă
2
TRIM SPARERIBS ST. STIL LOUIS. Adică, tăiați-le într-o formă ordonată, dreptunghiulară, care gătește uniform. Cereți unui măcelar să le tundă sau faceți-o singur: pe partea osoasă, tăiați clapeta de carne din centru, spălați cu oasele. Apoi tăiați raftul pe lungime între 4-5-in.- secțiune largă a coastei și fusta masticabilă (deasupra). Salvați resturi pentru supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De RezervăCoaste De Rezervă
CarneCarne
SupăSupă
3
SCOATEȚI MEMBRANA. Carnea de porc are o membrană pe partea inferioară care se poate micșora și poate face carnea să se gătească inegal. Este ușor de îndepărtat: glisați vârful unui termometru pentru carne sub membrană la un capăt pentru a slăbi o margine. Trageți membrana cu un prosop de hârtie (se poate desprinde în bucăți) în timp ce țineți suportul în jos cu cealaltă mână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De Porc De RezervăCoaste De Porc De Rezervă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1
STĂPÂNEȘTE ARTA CĂLDURII INDIRECTE. Acest lucru permite coastelor să gătească lung și lent, astfel încât acestea devin extrem de fragede și redate din mare parte din grăsimea lor. Apoi rumeniți-le peste partea de căldură directă a focului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
2
Dacă utilizați gaz, puneți o tavă de picurare sub o parte a grătarului de gătit (zona de căldură indirectă), apoi aprindeți doar arzătorul sau arzătoarele de pe restul grătarului (zona de căldură directă).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
TigaieTigaie
3
Dacă folosiți cărbune, aprindeți 50 de brichete într-un coș de fum, apoi cărbuni pe părțile opuse ale grătarului de foc, lăsând o zonă degajată în mijloc. Setați o tavă de picurare în zona curățată.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Lăsați cărbunii să ardă până la temperatura specificată în rețetă. Pentru a menține temperatura în timpul gătitului, adăugați 5 Brichete la fiecare movilă de cărbuni aproximativ la fiecare 30 de minute, începând când coastele se aprind pe grătar; dacă focul se încălzește prea mult, închideți parțial orificiile de ventilație sub grătar și pe capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Ingrediente

591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpastă achiotepastă achiote23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpastă achiotepastă achiote1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei iute Anaheim însămânțați, tăiați în zaruri miciardei iute Anaheim însămânțați, tăiați în zaruri mici1lingura. otet de vin rosuuscat ancho chile, stem, rupt în bucățiuscat ancho chile, stem, rupt în bucăți3avocado copt ferm, tocat grosieravocado copt ferm, tocat grosier2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr brun ambalatzahăr brun ambalat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoriandru tocat grosiercoriandru tocat grosier1baton de scorțișoară (aproximativ 2 1/2 in. lung)baton de scorțișoară (aproximativ 2 1/2 in. lung)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin uscat de madeiravin uscat de madeira3cuișoare de usturoicuișoare de usturoi1Oreos dublu umplutPământ Fierbinte New Mexico chile sau 1/2 linguriță. cayennePământ Fierbinte New Mexico chile sau 1/2 linguriță. cayenne6creveți și cu veneSosSos2Zest și suc de limesZest și suc de limes1nullZest și suc de sau 2 portocale miciZest și suc de sau 2 portocale mici0Bucăți de caramele Heath BarDespre sare kosherDespre sare kosher1Bucăți de caramele Heath BarDespre sare kosherDespre sare kosher2Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilDespre sucul de lămâieDespre sucul de lămâie2Bucăți de caramele Heath BarSos pentru salata ranch, optionalSos pentru salata ranch, optional2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilDespre bulion de pui redus-sodiuDespre bulion de pui redus-sodiu23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmoregano uscatoregano uscat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de oregano tocatefrunze proaspete de oregano tocate2Bucăți de caramele Heath Bar1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)6creveți și cu veneSavurațiSavurați6creveți și cu veneCoasteCoaste3coaste scurte întregi (4 3/4 lbs. total), fiecare tăiat în jumătate*, sau 2 rafturi (2 1/2 lbs. fiecare) carne de porc spareribs împodobite St.Louis-stil, membrana eliminat, se taie în 8 - la 9-in. porțiicoaste scurte întregi (4 3/4 lbs. total), fiecare tăiat în jumătate*, sau 2 rafturi (2 1/2 lbs. fiecare) carne de porc spareribs împodobite St.Louis-stil, membrana eliminat, se taie în 8 - la 9-in. porții

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
La Jota Howell Muntele Merlot
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate42
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista