Coaste scurte Achiote cu sos de grătar Ancho și gust de Avocado
Coaste scurte Achiote cu sos de grătar Ancho și gust de Avocado ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 8.83 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 69G de proteine, 133g de grăsime, și un total de 1723 calorii. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți coaste, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 100 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Coaste scurte fierte în sos de cafea Ancho Chile, Crockpot Cafea Ancho Chile Coaste Scurte, și Coaste scurte fierte cu cafea cu Ancho Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pregătiți coaste: într-o tigaie mare, combinați toate ingredientele, cu excepția coastelor. Puneți coaste în tigaie și frecați peste tot cu amestec de achiote. Sigilați bine tigaia cu folie. Prăjiți, întorcând coaste la fiecare oră, până când carnea este fragedă când este străpunsă, dar nu cade de pe oase, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Annatto
Carne
Coaste
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
3
Între timp, faceți sos: într-o cratiță medie, combinați toate ingredientele, cu excepția bulionului și a fumului lichid. Se aduce la foc mic la foc mediu și se gătește, amestecând des, până se reduce la o pastă groasă, 18 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fum Lichid
Bulion
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc.
5
Transferați coastele pe o foaie de copt cu margini și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Turnați sucurile de tigaie într-o ceașcă mare de măsurare din sticlă; degresați și aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Tigaie
7
Adăugați bulion de pui pentru a face 2 1/2 căni, apoi turnați în tigaie cu pastă de sos. Aduceți la foc mic la foc mediu și gătiți, amestecând des, până când bucățile de ancho sunt foarte moi, 15 până la 20 de minute. Între timp, pregătiți un grătar pentru mediu (350 până la 45
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Tigaie
8
căldură indirectă, dar săriți tigaia de picurare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Aruncați bățul de scorțișoară din sos și amestecați fumul lichid. Sos pur într-un blender, apoi tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Fum Lichid
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Adăugați mai mult suc de lămâie și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Sare
11
Se toarnă 1 cană de sos într-un castron mic pentru ungere și restul într-un ulcior mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Combinați ingredientele pentru gust cu sare după gust într-un castron mediu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Savurează
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Coaste la grătar, acoperite, la foc direct, rotind o dată, până se rumenesc și sfârâie, 4 până la 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
14
Transferați coastele cu partea osoasă în sus în zona de căldură indirectă și periați generos cu o parte din sosul de 1 cană. Gatiti pana cand sosul este setat, aproximativ 5 minute, apoi intoarceti, periati din nou si gatiti inca cateva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Coaste
15
Transferați coaste scurte pe farfurii sau tăiați buretele între oase și puneți-le pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
Coaste De Rezervă
16
Serviți coaste cu sos rezervat și gustul de avocado.
* Găsiți pasta achiote, un amestec de condimente Yucatecan făcut cu annatto și oțet, în culoarul Latino-foods. Cereți unui măcelar să taie coaste scurte în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente
Annatto Paste
Coaste Scurte De Vită
Annatto
Oțet
1
FOLOSIȚI CARNE DE PORC ȘI COASTE SCURTE DE VITĂ. Mai generos marmorate decât coastele din spate pentru copii de porc, costițele în stil rustic sau coastele obișnuite de vită, sunt vizibil mai suculente și mai aromate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Spate Pentru Copii
Coaste Scurte De Vită
Coaste De Rezervă
2
TRIM SPARERIBS ST. STIL LOUIS. Adică, tăiați-le într-o formă ordonată, dreptunghiulară, care gătește uniform. Cereți unui măcelar să le tundă sau faceți-o singur: pe partea osoasă, tăiați clapeta de carne din centru, spălați cu oasele. Apoi tăiați raftul pe lungime între 4-5-in.- secțiune largă a coastei și fusta masticabilă (deasupra). Salvați resturi pentru supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De Rezervă
Carne
Supă
3
SCOATEȚI MEMBRANA. Carnea de porc are o membrană pe partea inferioară care se poate micșora și poate face carnea să se gătească inegal. Este ușor de îndepărtat: glisați vârful unui termometru pentru carne sub membrană la un capăt pentru a slăbi o margine. Trageți membrana cu un prosop de hârtie (se poate desprinde în bucăți) în timp ce țineți suportul în jos cu cealaltă mână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De Porc De Rezervă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Prosoape De Hârtie
1
STĂPÂNEȘTE ARTA CĂLDURII INDIRECTE. Acest lucru permite coastelor să gătească lung și lent, astfel încât acestea devin extrem de fragede și redate din mare parte din grăsimea lor. Apoi rumeniți-le peste partea de căldură directă a focului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
2
Dacă utilizați gaz, puneți o tavă de picurare sub o parte a grătarului de gătit (zona de căldură indirectă), apoi aprindeți doar arzătorul sau arzătoarele de pe restul grătarului (zona de căldură directă).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Tigaie
3
Dacă folosiți cărbune, aprindeți 50 de brichete într-un coș de fum, apoi cărbuni pe părțile opuse ale grătarului de foc, lăsând o zonă degajată în mijloc. Setați o tavă de picurare în zona curățată.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Lăsați cărbunii să ardă până la temperatura specificată în rețetă. Pentru a menține temperatura în timpul gătitului, adăugați 5 Brichete la fiecare movilă de cărbuni aproximativ la fiecare 30 de minute, începând când coastele se aprind pe grătar; dacă focul se încălzește prea mult, închideți parțial orificiile de ventilație sub grătar și pe capac.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.