Coaste prăjite cu carne de vită
Coaste prăjite cu carne de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 1754 calorii, 77g de proteine, și 158g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $11.78 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de piper, rozmarin, friptură de coaste de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne De Vită Prăjită Cu Ierburi, Carne De Vită Prăjită Cu Ierburi, și Carne de vită prăjită cu sos de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ierburile proaspete sub corzile fripturii sau frecați ierburile uscate pe carne.
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu până când strălucește.
Se adaugă friptura și se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 15 minute.
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Presărați friptura cu sare și piper.
Introduceți tigaia în cuptor și gătiți 1 oră și 30 de minute sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 125 F (pentru mediu) în centrul fripturii. (Aveți grijă să nu atingeți osul cu termometrul; osul va înregistra o temperatură mai mare decât carnea.)
Scoateți din cuptor. Acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească 15 minute pentru a permite cărnii să termine gătitul. Îndepărtați grăsimea din sucurile de tigaie și aruncați-o. Puneți sucurile de tigaie peste carnea feliată.