Coaste Picante De Cireșe
Coaste de cireșe picante necesită aproximativ 4 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 162 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper, tequila, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 92 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 30%. Încercați Coaste Picante De Cireșe, Coaste De Cireșe Fabuloase, și Coaste De Porc Cu Cireșe-Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați coaste pe folie de aluminiu.
Ungeți muștarul pe coaste.
Se amestecă bine ingredientele uscate. Apoi acoperiți coastele cu frecarea.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Înfășurați coastele, cu carnea în jos, în folia de aluminiu, apoi așezați-le pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 10 minute. După 10 minute, reduceți focul la 225 grade F și gătiți încă 1 1/2 ore. Apoi, deschideți folia și gătiți timp de 1 oră.
Scoateți coastele din cuptor și aruncați folia.
Tăiați în porții cu 4 coaste. Slather din belșug pe glazura de cireșe picant, apoi locul, partea de os în jos, într-o tigaie de prăjire.
Turnați sosul rămas peste coaste și continuați să gătiți timp de 1 1/2 ore, ungând ocazional. Când coastele sunt fragede cu furculița, puneți-le sub broiler timp de 10 minute pentru a crocanta glazura de cireșe.
Se servește imediat garnisit cu scallions și semințe de susan.
Într-o tigaie medie sotată la foc mediu, adăugați ulei, ceapă, ghimbir, cireșe și usturoi.
Se sotează până se caramelizează ușor. Deglazați cu tequila, sos fierbinte, ulei de susan, oțet de vin sherry și sos de soia.
Lăsați să fiarbă timp de 15 minute. Condimentează, cu sare și piper.