Coaste din spate pentru bebeluși frecate cu ierburi
Această rețetă servește 8 și costă 45 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 19 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de coaste pentru copii, sos de grătar cherry-zinfandel, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coaste Cu Spate Uscat, Coaste de spate afumate cu ardei și Ancho-frecat, și Grătar: Coaste Din Spate Pentru Bebeluși Încrustate Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați boia de ardei, cimbru, sare și piper. Clătiți coastele și uscați-le. Frecați amestecul de plante pe ambele părți ale fiecărui raft, apăsând astfel încât să se lipească. Înfășurați fiecare raft în folie rezistentă (Vezi notele).
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă: dacă utilizați cărbune, aprindeți 60 de brichete într-un starter de coș de fum (sau montat direct pe grătarul de foc). Când sunt presărate cu cenușă cenușie, în 15 până la 20 de minute, împingeți cantități egale pe părțile opuse ale grătarului.
Adăugați încă 3 Brichete la fiecare movilă acum și la fiecare 30 de minute în timp ce gătiți. Puneți o tigaie de picurare pe grătar între movile, apoi puneți grătarul de gătit la loc. Dacă utilizați gaz, rotiți toate arzătoarele la înălțime, închideți capacul și încălziți timp de 10 minute. Apoi opriți arzătorul(arzătoarele) central (e), astfel încât căldura să fie la marginile grătarului, nu sub zona de gătit; rotiți arzătoarele exterioare la mediu.
Așezați coaste învelite în folie pe grătar, convexe (cărnoase) cu fața în sus, nu direct la foc; se suprapun ușor dacă este necesar. Acoperiți și gătiți până se înmoaie când este străpuns (prin folie), 1 până la 1 1/4 ore. Îndepărtați cu grijă folia de pe coaste.
Ungeți blaturile (partea cărnoasă) ușor cu sos de grătar cherry-Zinfandel, întoarceți-le și gătiți până când sosul se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Periați părțile concave (osoase), întoarceți-le din nou și gătiți până se rumenesc pe acea parte, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Transferați coastele pe o placă și tăiați între oase în coaste individuale. Condimentează după gust cu sare și servește cu sosul de grătar rămas.
Asocierea vinului: Zinfandel