Coaste De Țară La Grătar
Nevoie de o curs principal fără lactate? Coaste de țară la grătar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 328 calorii, 24g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, ceapă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Coaste De Porc Dezosate La Grătar La Cuptor, Pui La Grătar La Țară, și Pui de bere la grătar (țara bucătarului) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, praful de usturoi, sarea și piperul.
Adăugați bucăți de coaste; se agită pentru a acoperi. Într-o oală sub presiune, carne brună pe toate părțile în ulei; scurgere.
Combinați apa, ketchup-ul, pudra de chili și sosul de ardei iute; se toarnă peste coaste.
Adăugați ceapa. Închideți capacul în siguranță; așezați regulatorul de presiune pe conducta de aerisire. Aduceți aragazul la presiune maximă la foc mare. Reduceți căldura la mediu-mare și gătiți timp de 15 minute. (Regulatorul de presiune ar trebui să mențină o mișcare lentă de balansare constantă; reglați căldura dacă este necesar.)
Scoateți de pe foc; lăsați presiunea să scadă singură. Degresați grăsimea din sos dacă este necesar și serviți cu coaste, dacă doriți.