Coaste de țară dulci și picante
Coastele de țară Sweet 'n' Spicy necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 579 de calorii, 25 g de proteine și 41 g de grăsime per porție. Pentru 1,79 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați ardei cayenne, coaste de porc, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 39%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Coaste de țară dulci și picante, Coaste la gătire lentă: coaste de țară picante și Coaste de țară picante la cuptor lent.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați sucul de mere, uleiul, cola, zahărul brun, mierea, usturoiul, sosul Worcestershire, fumul lichid dacă doriți și condimentele.
Turnați 1-1/2 căni de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați coaste. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; dați la frigider pentru 5 ore sau peste noapte, întorcându-le o dată. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă pentru ungere.
Scurgeți și aruncați marinata. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă, folosind o tigaie pentru picurare.
Puneți coaste peste tigaie și grătar, acoperite, la foc mediu indirect, timp de 10 minute pe fiecare parte, ungem ocazional.
Prăjiți 20-25 de minute mai mult sau până când carnea este fragedă, întorcându-le și ungeți ocazional cu marinada rămasă.