Coaste De Vită Glazurate Cu Usturoi

Coaste De Vită Glazurate Cu Usturoi
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 108 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 25 și costă 44 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaste de vită, suc de lămâie, a.1. sos de friptură de usturoi prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Coaste De Vită Glazurate Cu Piersici Fără Zahăr, Coaste De Ispită Dulce: Coaste De Rezervă Glazurate Cu Tamarind, și Coaste de grătar glazurate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Se amestecă sosul de friptură și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sos De FripturăSos De Friptură
3
Coaste la grătar 20 min. sau până la fiert, întorcându-se și perindând ocazional cu amestecul de sos de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista