Coaste de vită BBQ
Coaste de vită BBQ ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 133 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de chimen măcinat, sirop de arțar, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 11 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 21%. Încercați Slow-aragaz arțar chipotle bbq Carne de vită, Coaste De Vită, și Coaste Asiatice De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă folosind hickory și cărbune și încălziți la 250 de grade F.
Așezați coastele pe o tăietură curată și scoateți membrana, pielea subțire grasă care acoperă partea inferioară a coastelor. Tăiați coastele excesului de grăsime și carne.
Bateți împreună 2 linguri de sare, zahăr brun, boia de ardei, pudră de chile, chimen și piper. Frecați coastele de vită cu condimentul și așezați-le pe o tavă de foi, acoperiți-le cu folie de plastic și, dacă este timp, lăsați să se marineze la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Adăugați siropul de arțar, sucul de mere, zahărul brun, oțetul, muștarul, pudra de chile, cayenne, sarea și piperul într-o cratiță medie și aduceți la foc mic. Gatiti pana la sirop, aproximativ 8 minute, amestecand ocazional cu o lingura de lemn.
Scoateți coastele din frigider.
Așezați coastele cu fața în jos pe grătar, departe de cărbuni. Gatiti carnea de vita 3 ore, adaugand mai multi carbuni dupa cum este necesar. Întoarceți și gătiți până când coastele se "îndoaie" și carnea se separă ușor de OS folosind o furculiță, cu aproximativ 45 de minute mai mult.
Periați glazura pe coaste și gătiți încă 5 minute.
Scoateți și tăiați în coaste individuale.