Coaste de vită BBQ

Coaste de vită BBQ
Coaste de vită BBQ ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 133 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de chimen măcinat, sirop de arțar, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 11 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 21%. Încercați Slow-aragaz arțar chipotle bbq Carne de vită, Coaste De Vită, și Coaste Asiatice De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă folosind hickory și cărbune și încălziți la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Așezați coastele pe o tăietură curată și scoateți membrana, pielea subțire grasă care acoperă partea inferioară a coastelor. Tăiați coastele excesului de grăsime și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
Bateți împreună 2 linguri de sare, zahăr brun, boia de ardei, pudră de chile, chimen și piper. Frecați coastele de vită cu condimentul și așezați-le pe o tavă de foi, acoperiți-le cu folie de plastic și, dacă este timp, lăsați să se marineze la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Zahăr BrunZahăr Brun
Coaste De VităCoaste De Vită
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
ChimenChimen
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
1
Adăugați siropul de arțar, sucul de mere, zahărul brun, oțetul, muștarul, pudra de chile, cayenne, sarea și piperul într-o cratiță medie și aduceți la foc mic. Gatiti pana la sirop, aproximativ 8 minute, amestecand ocazional cu o lingura de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Suc De MereSuc De Mere
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De ArțarSirop De Arțar
MuștarMuștar
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți coastele din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
3
Așezați coastele cu fața în jos pe grătar, departe de cărbuni. Gatiti carnea de vita 3 ore, adaugand mai multi carbuni dupa cum este necesar. Întoarceți și gătiți până când coastele se "îndoaie" și carnea se separă ușor de OS folosind o furculiță, cu aproximativ 45 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
OsOs
CarneCarne
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Periați glazura pe coaste și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CoasteCoaste
5
Scoateți și tăiați în coaste individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
DificultateExpert
Gata În11 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista