Coaste De Vită Afumate
Coaste de carne de vită afumată este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 1436 calorii, 49G de proteine, și 134g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.37 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți coaste de vită, rozmarin, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Coaste Scurte De Carne De Vită Afumată Simplă, Coaste de vită cu sos de portocale și boia afumată, și Memphis-stil Hickory-carne de vită afumată și coaste de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți coastele cu partea cărnoasă în jos pe o tăietură. Începând de la un capăt, glisați un cuțit de bucătar sub membrana care acoperă partea din spate a raftului și faceți o tăietură în membrană. Slăbiți membrana cu cuțitul, apoi apucați-o și trageți-o. (Coastele vor fi în continuare acoperite de o membrană subțire-lăsați acest lucru; ține coastele împreună.) Faceți frecarea: tăiați fiecare chile deschis pe lungime. Scuturați semințele și îndepărtați tulpinile și membranele interioare. Rupeți chilele în bucăți mici și macinați într-un condiment sau râșniță de cafea până la pulbere.
Combinați rozmarinul, usturoiul și 1/4 cană fiecare ardei măcinat și sare într-un bol.
Se amestecă în uleiul de arahide. Marinați coastele: frecați partea din spate a raftului cu aproximativ un sfert din amestecul de condimente. Frecați restul pe partea cărnoasă. La frigider cel puțin 3 ore sau de preferință peste noapte. Pregătiți grătarul: ziar chestii în partea de jos a unui coș de fum starter. Puneți-l pe grătarul grătarului și umpleți cu părți egale brichete de cărbune mesquite și bucăți de lemn mesquite. Aprindeți ziarul prin găurile din Coș. Bucățile de cărbune și lemn se vor aprinde. Lăsați flăcările să se stingă și cărbunii să se topească.
Transferați suportul pentru coaste pe o placă de tăiere. Se taie în coaste individuale și se servește imediat.
Fotografie de Jody Horton