Coaste De Rezervă De Porc Fierte Lent În Bulion Medicinal: Suong Non Tiem Thuoc Bac

Coaste de rezervă de porc fierte lent în bulion Medicinal: Suong Non Tiem Thuoc Bac necesită aproximativ 3 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 278 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână sare, coaste scurte de rezervă, semințe de lotus și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Coaste de rezervă de porc cu aragaz lent cu sos picant de piersici-Mango BBQ, Coaste De Rezervă Pentru Aragaz Lent, și Coaste De Rezervă Din Carne De Porc.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare, frecați coastele de porc cu sare.
Într-o oală mare, aduceți 2 litri de apă la fierbere.
Într-o oală de lut de dimensiuni medii, adăugați ginsengul, semințele de lotus, fructele de goji, prunele negre, petalele lilly, longon, rădăcina vegetală albă, orzul perlat și stafidele, urmate de coastele de porc.
Se toarnă apă în vasul de lut până când ajunge la 2 inci deasupra nivelului cărnii de porc, aproximativ 1 1/2 până la 2 căni de apă.
Cu capacul pus, așezați cu grijă vasul de lut închis în apa care fierbe, asigurându-vă că apa fierbinte este la același nivel cu partea superioară a vasului de lut.
Puneți capacul și fierbeți timp de 3 ore.
Scoateți cu grijă vasul de lut din apa care fierbe și serviți cu orez de iasomie aburit.
Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel
Coaste de rezervă de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel. Coaste de porc și alte porcine la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Arbaleta Sonoma Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Arbaleta Sonoma Pinot Noir]()
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o frumoasă culoare granat cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condiment de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat cuplată cu arome de fructe roșii și albastre concentrate, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.