Coaste De Rezervă De Porc Fierte Lent În Bulion Medicinal: Suong Non Tiem Thuoc Bac

Coaste De Rezervă De Porc Fierte Lent În Bulion Medicinal: Suong Non Tiem Thuoc Bac
Coaste de rezervă de porc fierte lent în bulion Medicinal: Suong Non Tiem Thuoc Bac necesită aproximativ 3 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 278 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână sare, coaste scurte de rezervă, semințe de lotus și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Coaste de rezervă de porc cu aragaz lent cu sos picant de piersici-Mango BBQ, Coaste De Rezervă Pentru Aragaz Lent, și Coaste De Rezervă Din Carne De Porc.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare, frecați coastele de porc cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De PorcCoaste De Porc
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Într-o oală mare, aduceți 2 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Într-o oală de lut de dimensiuni medii, adăugați ginsengul, semințele de lotus, fructele de goji, prunele negre, petalele lilly, longon, rădăcina vegetală albă, orzul perlat și stafidele, urmate de coastele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Goji BerriesGoji Berries
Orz De PerleOrz De Perle
Coaste De PorcCoaste De Porc
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Rădăcină De GinsengRădăcină De Ginseng
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Prune UscatePrune Uscate
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se toarnă apă în vasul de lut până când ajunge la 2 inci deasupra nivelului cărnii de porc, aproximativ 1 1/2 până la 2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Cu capacul pus, așezați cu grijă vasul de lut închis în apa care fierbe, asigurându-vă că apa fierbinte este la același nivel cu partea superioară a vasului de lut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Puneți capacul și fierbeți timp de 3 ore.
7
Scoateți cu grijă vasul de lut din apa care fierbe și serviți cu orez de iasomie aburit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De IasomieOrez De Iasomie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura

Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel

Coaste de rezervă de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel. Coaste de porc și alte porcine la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Arbaleta Sonoma Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o frumoasă culoare granat cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condiment de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat cuplată cu arome de fructe roșii și albastre concentrate, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista