Coaste de porc picante cu miere-muștar
Coaste de porc picante cu miere și muștar necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție conține 591 de calorii , 30 g de proteine și 29 g de grăsimi . Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 2,52 USD per porție . Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, condimente cajun, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 71% , ceea ce este bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Honey Chipotle Pork Ribs , Pork Belly Po Boys cu oțet Habenero și Honey Mustard Maioneza și Cotlet de porc cu miere, muștar și mere .
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu și uleiați ușor grătarul.
Încinge uleiul într-o cratiță la foc mediu.
Se caleste ceapa tocata timp de aproximativ 5 minute, sau pana cand se caramelizeaza. Se amestecă mierea, muștarul și oțetul. Asezonați cu piper roșu zdrobit, condimente cajun, sare și piper negru. Reduceți focul și fierbeți 5 minute, amestecând din când în când.
Luați de pe foc și lăsați deoparte.
Presărați generos coastele cu sare și piper pe ambele părți.
Puneți coastele pe gratar, acoperiți și deschideți orificiile de ventilație la jumătate. Gatiti 35 de minute. Întoarceți coastele o dată, asigurându-vă că nu sunt prea fierte.
Ungeți vârfurile coastelor cu sos și gătiți acoperit timp de 5 până la 10 minute Întoarceți coastele, acoperiți și gătiți încă 5 până la 10 minute.
Scoateți coastele de pe grătar.
Se încălzește sosul rămas și se servește ca sos pentru scufundare sau mop.