Coaste De Porc Picante

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Coaste picante de porc ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 1,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 202 calorii. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de coajă de tei, fulgi de ardei iute, sare de mare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Coaste De Porc Picante, Coaste De Porc Glazurate Picante, și Coaste de porc picante cu slaw picant.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (180 grade C/gaz 4). Puneți cuișoarele de usturoi cu condimentele pentru a face marinada picantă, apoi adăugați uleiul de măsline. Acoperiți toată carnea de porc cu marinata, apoi puneți-o într-o tavă de prăjire, acoperiți cu folie și gătiți timp de 20 de minute.
Amestecați sucul de portocale și lămâie și coaja cu mierea.
Scoateți carnea de porc din cuptor scoateți folia și periați carnea cu amestecul de miere. Continuați să gătiți la 375 grade F (190 grade C / GAZ
timp de aproximativ 25 de minute, basting ocazional.
Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel
Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru coastele de porc. Coaste de porc și alte porcuri la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Un vin pe care îl puteți încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.